2777
2789
عنوان

سقط جنین

87 بازدید | 9 پست

سلام دخترا.

من یه ددوهفته ای بود که متوجه شدم باردارم.رفتم سونو دادم. گفت کمتر از چهار هفتشه .چون اصلا پیدا نیست. 

دیروز به خونریزی افتادم و معذرت میخوام دوتا لخته ی کوچیک دفع کردم و اللن کمر درد و خونریزی م در حد پریودیه

میخوام بدونم این خونریزی سقط تا کی طول میکشه و منی که انقد سن بارداریم پایین بوده امکان داره بقایا داشته باشم؟ سونو باید برم؟ چه زمانی؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از کجا میدونی افتاده بعدش هم اخه دو هفته رو چطوری فهمیدی ؟تا موئدت بشه و بری ازمایش ۴ هفته مسلما شده 

میشه برای شادی روح پدر و مادرم یک صلوات بفرستید مظلوم از این دنیا پر کشیدن  
عجب واقعا این مسله به این مهمی از نی نی سایت میپرسی؟ادم میمونه چی بگه!برو دکتر تو چه دلی داری دیگه

عزیزم‌حتما میرم.نوبت دارم..ولی انقد استرس دارم که گفتم زودتر بپرسم از با تجربه ها

از کجا میدونی افتاده بعدش هم اخه دو هفته رو چطوری فهمیدی ؟تا موئدت بشه و بری ازمایش ۴ هفته مسلما شده ...

نمیدونم.احساس کردم. سونو که دادم دکتر گفت نهایت سه هفته باشه و هنوز جنینی درکار نیس چونواصلا چیزی پیدا نیس. یک هفته پریودم عقب افتاده بود ولی ازمایش خون و بیبی چکم مثبت بود

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

لباس دانشگاه

yekta737 | 13 ساعت پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز