2777
2789
عنوان

لاغری با کالری شماری

484 بازدید | 19 پست

سلام دوستان. کسی بوده که با کالری شماری خوب لاغر کنه؟ 

تو چند مدت و جند کیلو کم کرده؟ 

واینکه باید چطوری بفهمیم که باید چند کالری مصرف کنیم؟ 

یه جایی که فکرش رو نمیکنی خدا گل میکاره وسط غم هات!!! 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم  کالری شماری کار درستی نیست چون باید به تناسب از همه ی گروه های غذایی دریافت داشته ...

خب همه چی میخوریم. همون برنامه غذایی هر روز ولی با کالری مشخص

یه جایی که فکرش رو نمیکنی خدا گل میکاره وسط غم هات!!! 

این وزن کم کردن

بر نمیگرده

مثل بعضی از لاغر کردنا که بعده ۶ ماه یه سال دوباره چاق میشی

إِلَهِی عَظُمَ الْبَلاءُ وَ بَرِحَ الْخَفَاءُ وَ انْکشَفَ الْغِطَاءُ وَ انْقَطَعَ الرَّجَاءُ وَ ضَاقَتِ الْأَرْضُ وَ مُنِعَتِ السَّمَاءُ وَ أَنْتَ الْمُسْتَعَانُ وَ إِلَیک الْمُشْتَکی وَ عَلَیک الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّةِ وَ الرَّخَاءِ اَللَّــهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ أُولِی الْأَمْرِ الَّذِینَ فَرَضْتَ عَلَینَا طَاعَتَهُمْ وَ عَرَّفْتَنَا بِذَلِک مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنَّا بِحَقِّهِمْ فَرَجا عَاجِلا قَرِیبا کلَمْحِ الْبَصَرِ أَوْ هُوَ أَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِی یا عَلِی یا مُحَمَّدُ اِکفِیانِی فَإِنَّکمَا کافِیانِ وَ انْصُرَانِی فَإِنَّکمَا نَاصِرَانِ یا مَوْلانَا یا صَاحِبَ الزَّمَانِ اَلْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ أَدْرِکنِی أَدْرِکنِی أَدْرِکنِی السَّاعَةَ السَّاعَةَ السَّاعَةَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ الطَّاهِرِینَ
جدا؟  

اره عزیزم من خیلی رژیم میگرفتم ولی سریع خسته میشدم ولی اینجوری چون همه چی میتونستم بخورم سخت نبود البته هفته اول خیلی سختی کشیدم همش گرسنه بودم اما کم کم یاد مرفتم چی بخورم که مفید باشه و کالریش کم باشه و گرسنه نمونم

لبریزم از سکوت بسیار
ا ه عزیزم من خیلی رژیم جیگرفتم ولی سریعدخسته میشدم ولی اینجوری ۰ون همه چی میتونستم بخورم سخت نبود ال ...

میشه بیشتر توضیح بدین اطلاعات بدین

إِلَهِی عَظُمَ الْبَلاءُ وَ بَرِحَ الْخَفَاءُ وَ انْکشَفَ الْغِطَاءُ وَ انْقَطَعَ الرَّجَاءُ وَ ضَاقَتِ الْأَرْضُ وَ مُنِعَتِ السَّمَاءُ وَ أَنْتَ الْمُسْتَعَانُ وَ إِلَیک الْمُشْتَکی وَ عَلَیک الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّةِ وَ الرَّخَاءِ اَللَّــهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ أُولِی الْأَمْرِ الَّذِینَ فَرَضْتَ عَلَینَا طَاعَتَهُمْ وَ عَرَّفْتَنَا بِذَلِک مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنَّا بِحَقِّهِمْ فَرَجا عَاجِلا قَرِیبا کلَمْحِ الْبَصَرِ أَوْ هُوَ أَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِی یا عَلِی یا مُحَمَّدُ اِکفِیانِی فَإِنَّکمَا کافِیانِ وَ انْصُرَانِی فَإِنَّکمَا نَاصِرَانِ یا مَوْلانَا یا صَاحِبَ الزَّمَانِ اَلْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ أَدْرِکنِی أَدْرِکنِی أَدْرِکنِی السَّاعَةَ السَّاعَةَ السَّاعَةَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ الطَّاهِرِینَ
اره عزیزم من خیلی رژیم میگرفتم ولی سریع خسته میشدم ولی اینجوری چون همه چی میتونستم بخورم سخت نبود ال ...

آفرین، من چند بار با کالری شمار کرفس شروع کردم ولی نشد، نشد که یعنی من دووم نیاوردم

کیمیاگر شده ام ...
میشه بیشتر توضیح بدین اطلاعات بدین

کامل روغن رو حذف کردم

قند مصنوعی هم حذف کردم

تنقلات فقط جمعه ها یکم جایزه میدادم بخودم

سس سفید هم حذف کردم

واسه خودم گوشت و مرغ ابپز میکردم یا بخارپز

سیب زمینی و تخم مرغ ابپز

قارچ هم که اصلا معرکست کالریش خیلی کمه البته بدون روغن

برنج هفته ای سه بار ۱۰۰ گرم

ظرف غذامو کوچیک انتخاب کردم و کنارش کاهو و گوجه هم میذاشتم که هم غذام زیباتر بشه هم غذا به چشمم زیاد بیاد

لبریزم از سکوت بسیار