سونو آنومالی رفتم گفتن تیغه بینی ۳.۳ هست دکتر ژنتیک درخواست دوباره و اکو قلب داد تو سونو بعدی تیغه بینی شد ۴.۳ ولی بازم کمه تو سر جنین هم یه کیست ۷.۵ میلی هس ک گفت مهم نیست. غربال اول همه چی داخل سونو خوب بود اما ریسک داشتم آزمایش سل فری دادم که جوابش خوب بود الان موندم چیکار کنم😭😭😭
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خدارو شکر عزیزم واسه منم دعا کن. شما چه ازمایشی دادی؟؟ سلفری یا آمینو
هیچی
گاهی گمان نمیکنی ولی میشود .... گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود...گاهی هزار دور دعا بی اجابت است ...گاهی نگفته قرعه بنام تو میشود....گاهی گدایی شهر میشوی و بخت باتو یار نیست ....گاهی تمام شهر گدای تو میشود💞💞💞💞
خانوماسلاک سونو انتی منم همه چی خوب بود ان بی هم رویت شد انومالی هم همه چی خوب بود فقط تیغه بینی کمتراز صدک۲.۵بود ۲.۲ بود گغتن امینیوسنتزانجام بدم فامیل هم نیستیم هیچ مشکل ژنتیکی هم نداریم توخانوادع هامون نظرتون چیه؟