2777
2789
عنوان

خانومایی که تیغه بینی جنینشون کوتاه بوده بیاد لطفا😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 12556 بازدید | 98 پست
من میگه فک هم عقب هست تو قلبش هم سوراخه معده هم حباب داره

اره خداروشکر سالم بود 

به منم اول گفتن تیغه بینی کوتاه و کیست توی مغز

بعد کیست مغز رفع شد گفتن بطن مغزش آب داره

میگفتن منگله اما خدارو شکر سالمه سالمه

اره خداروشکر سالم بود  به منم اول گفتن تیغه بینی کوتاه و کیست توی مغز بعد کیست مغز رفع شد گفت ...

چه خوب خدا رو شکر

دعا کن برای بچه من

آمینو دادم گفته خوبه

اما کلی مشکل در اومده

وزن اولیه۶۷.وزن هدف ۶۰. وزن فعلی ۵۹ شدم.هوووراااااا  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم نی نیت سالم بود؟ منم ۳.۵ بود میترسم آمینوسنتز هم دادم اما نگرانم دکتر میگه یه آزمایش دیگه ...

من ۲.۵ بود نگران نباش استرس بیخودی میدن

رفتم آزمایش از آب کیسه بچه گرفتن 

گفتن سالمه مشکلی نداره 

من ۲.۵ بود نگران نباش استرس بیخودی میدن رفتم آزمایش از آب کیسه بچه گرفتن  گفتن سالمه مشکلی ند ...

خداروشکر

مرسی عزیزم جوابمو دادی

من سه و نیم

آمینوسنتز دادم

اما نگرانم

وزن اولیه۶۷.وزن هدف ۶۰. وزن فعلی ۵۹ شدم.هوووراااااا  
خدارو شکر عزیزم واسه منم دعا کن. شما چه ازمایشی دادی؟؟ سلفری یا آمینو

هیچی

گاهی گمان نمیکنی ولی میشود .... گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود...گاهی هزار دور دعا بی اجابت است ...گاهی نگفته قرعه بنام تو میشود....گاهی گدایی شهر میشوی و بخت باتو یار نیست ....گاهی تمام شهر گدای تو میشود💞💞💞💞
عزیزم نی نیت سالم بود؟منم ۳.۵ بودمیترسمآمینوسنتز هم دادماما نگرانمدکتر میگه یه آزمایش دیگه هست ده می ...

سلام بچه شما فوت شده درسته .دنیا اومد مشکلش چی بود بخاطر تیغه بینی بود ؟

جنین من ۱۸هفتگی تیغه بینی ۳.۸۴ کمه

خانوماسلاک سونو انتی منم همه چی خوب بود ان بی هم رویت شد انومالی هم همه چی خوب بود فقط تیغه بینی کمتراز صدک۲.۵بود ۲.۲ بود گغتن امینیوسنتزانجام بدم فامیل هم نیستیم هیچ مشکل ژنتیکی هم نداریم توخانوادع هامون نظرتون چیه؟