2777
2789
عنوان

افسردگی بارداری

232 بازدید | 13 پست

خانومااا

من احساس میکنم افسردگی گرفتم. خیلی حساس شدم الکی میزنم زیر گریه. ب چیزای کوچیک گیر میدم . دیشب تولد خالم بوده همه دور هم‌بودن بعد عکس و فیلماشو گذاشته بودن تو گروه ولی هیچکسی ب من نگفت جات خالی بوده اصلا هیچی بهم نگفتن خیلی دلم گرفته از صبح کلی گریه کردم😞😞 چیکار کنم این حسای منفی ازم دور بشه آخه

هرچه در خاطرم آید تو از آن خوبتری...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این حساسیت تو بارداری کاملن طبیعیه بخاطر تغییرات هورمونی. آدم خیلی زودرنج میشه منم تا الان که ماه آخرم هنوز همینطورم. سعی کن با قضیه کنار بیای و خودت حال خودتو خوب کنی تا به افسردگی بعد زایمان تشدید نشه

این حساسیت تو بارداری کاملن طبیعیه بخاطر تغییرات هورمونی. آدم خیلی زودرنج میشه منم تا الان که ماه آخ ...

آره مخصوصا واسه من ک استراحت مطلقم و صبح تا شب تنهام خیلی بدتره😞

آدم وقتی حامله س بلانسبت بعضیا انگار هار میشن خاله من دوتا عروس داره که از من چند سال بزرگترن بعد ده ساله عروسشون هستش ولی بچه ندارن بعد اومدخ جلو اونا میگه تو باید ۴ ،۵ سال پیش بچه میاوردی نه الان،حالا من سه سال و نیمه ازدواج کردما موندم چجوری زودتر از کجا بچه میاوردم قشنگ تابلوعه که داشت میسوخت 

خدایا شکرت
آدم وقتی حامله س بلانسبت بعضیا انگار هار میشن خاله من دوتا عروس داره که از من چند سال بزرگترن بعد ده ...

آره دقیقا بعضیا فقط حسادت میکنن