2777
2789
عنوان

من همونیم که مامانم کما بود

368 بازدید | 16 پست

مامانم به دیدار خداوند رفت دارم از غصه میمیرم هنوز باور نمیکنم اخه سنی نداشت اما دیدم قلبمو زیر خاک کردن چکار کنم چطور تحمل کنم به من تحمل کردن یاد نداد مامانم برای روحیه ام منو هیچ وقت بهشت زهرا نمیبرد الان که دارم این تاپیک رو میزنم با وجود بچه دو ساله ام هر روز روز شماری میکنم که خداوند وعده دیدارش با مادرم رو عملی کنه دلم براش تنگه چه کنم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خدا الهی بهت صبر بده عزیزم🥺ایشالا بعد از این زندگیت پر از اتفاقای خوب باشه...خدا قرین رحمتشون کنه

مدرس زبان انگلیسی به کودکان و نوجوانان🌹(برگزاری کلاس های انلاین زبان انگلیسی برای کودکان و نوجوانان و حتی بزرگسالان با کمترین هزینه ممکن)مدرس کلاس های کنکور زبان انگلیسی🌳  بد جور محتاج دعاتونم! میشه یه صلوات بفرستین برای حل شدن مشکلاتم؟❤🥺هر کی فرستاد بگه منم براش بفرستم🌱

خدارحمتشون کنه روحشون شاد براشون فاتحه میفرستم ان شالله خدا بهتون صبر بده🙏🙏🌹

به عکس پروفایلم گیر نده  استارتر عزیزی که نظر ما رو میخونی یه لایکی یه کامنتی بفهمیم خوندی بابا  

عزیزم ناراحت شدم خدا رحمتشون کنه. براشون ایت الکرسی میخونم.

به نیتشون صدقه بده و قران بخون

اهدای عضو، اهدای زندگی🌹🌹🌹                                         من حامی اهداء عضو هستم. برای ثبت نام به سایت ehda.ir مراجعه کنید.♥️♥️♥️

خدا رحمتش کنه روحش شاد باشه، به مادرت فکر کن، وقتی تورو بهشت زهرا نمیبرد یعنی دوست نداشت غمتو ببینه  و الان که داره غمتو میبینه ببین روحش چقدر داره اذیت میشه ، هر روز صبح که از خواب پاشدی یه فاتحه براش بخون و بهش قول بده که زندگیتو شاد میکنی، مادرت ببینه شادی روحش شاد میشه، به این فکر کن که مادرت دیگه درد نمیکشه دیگه اذیت نمیشه جایی که مادرت هست از جایی که ما هستیم خیلی بهتره، روح مادرتو اذیت نکن عزیزم 

دنیا برای من میچرخه

خدا بهت صبر 

انشالله غم آخرتون باشه 

حضرت زهرا موقعی که شهید شد خانوم زینب ۴سال بیشتر نداشت 

از اهل بیت یاد بگیریم 

مادر شما اون دنیا بشما احتیاج نداره چون به معبود خودش رسیده 

این بچه دوساله بشما این دنیا احتیاج داره چون شما هم مادر ایشون هستین 

برا مادرتان احسان کنید صدقه بدید صلوات بفرستین 

به ایتا احتیاج داره