2777
2789
عنوان

کار اشتباه من در جمع

| مشاهده متن کامل بحث + 1449 بازدید | 108 پست
عزیزم شما عذرخواهیتو کردی دیگه ناراحت نباش فقط دیگه حواست باشه هر حرفی هرجایی نزنی

این خصلت گند رو اگه من بتونم ترک کنم که شاهرکار کردم

حرفمو وقتی میفته تو ذهنم مثل خوره میشه تا دربیاد از دهنم 

خدایا شکرت که بعد ۲ سال و ۹ ماه جواب این همه انتطار و دکتر رفتنم رودادی،خیلی ممنون که مهدیارمو سالم گذاشتی تو بغلم.......همه ما ادمهایی که بقیه فکر میکنن نیستم ،بیشتر ما آدمهایی هستیم که به صورتمون نقاب زدیم تا کسی دردمون رو نفهمه
فقط الان ک خیلی هواسرده چطوررفتن چادرزدن اسی

شما خوزستانی ای؟؟؟

والا هواااا یخخخخههههه مخصوصا سرما خوزستان که به استخوون میزنه

ولی میگم که هرکار کردم حریفشون نشدم بیخیال بشن و نرن 

یه صندوق ماشین پتو و رختخواب بردن 

خدایا شکرت که بعد ۲ سال و ۹ ماه جواب این همه انتطار و دکتر رفتنم رودادی،خیلی ممنون که مهدیارمو سالم گذاشتی تو بغلم.......همه ما ادمهایی که بقیه فکر میکنن نیستم ،بیشتر ما آدمهایی هستیم که به صورتمون نقاب زدیم تا کسی دردمون رو نفهمه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اسی جون     کنار شوهرمم بهش تعریف کردم  میگه خوبه والا شوهرش رو عین یه بچه کوچیک ک ...

به سوهرت بگو اگه طرف پشیمون نبود و از رفتارش شرمنده که تاپیک نمیزد براش

وا خوب یک اشتباهی کرده باید عذر بخاد با عذرخاهی شعورش رو نشون داده  حالا اگر شوهرش اینکار رو ...

نه عزیزم من نگفتم معذرت خواهی نکنه، دوباره بخون چی گفتم، گفتم یکبار معذرت خواهی کردی دیگه قضیه رو هی کش نده اونم بهش اینجور تلقین بشه خیلی مسئله مهمی بوده و اتفاق خیلی بزرگی افتاده

بله خوزستانی ام ولی کرج زندگی میکنم خانوادم خوزستانن

موفق باشی عزیزم

کل جمع مگه فهمیدن؟؟؟؟اگ فهمیدن ک دیگ کاری نکن بعدا تو جمع شوهرتو عزت کن هی..

خیلی ناراحتم اخه این چه اشتباهی بود من کردم 

از استوری گذاشتن و اینجور چیزا هم بدش مباد والا لااقل یه استوری چیزی میذاشتم از دلش دربیارم همه راهها به روم بستس

این خصلت گند رو اگه من بتونم ترک کنم که شاهرکار کردم حرفمو وقتی میفته تو ذهنم مثل خوره میشه تا دربی ...

منم دارم ای خصلتو 

عزیزم روخودت کارکن مخصوصا تو جمع قبلاینکه حرفی بزنی مکث کن یه لحظه ب حرفت فکرکن اگه دیدی جاش نیس بگی نگو 

خداجون شکرت بخاطر شوهر خوب و بچه قشنگی ک بهم هدیه دادی...بوس  
وقتی انقدر از موضع ضعف وارد میشی و چندبار معذرت و خواهی و نشون دادن ناراحتی اونم باورش میشه خیلی کار ...

اون بنده خدا شلوغش نکرد فقط گلگی کرد و گفت من بچه نیستم ک تو جمع بهم گفتی

ن والا کجا کم شده از دیشب تا الان هم دارم غر میزنم چرا رفتیم اونجا شلوغ بود  و من باردارم و پد ...

چقدر در اشتباهید، هوای آزاد و تمیز دشت رو از موندن تو خونه خطرناک تر میدونید؟درضمن خوزستان خیلی خیلی امار کم شده، هر چند این سیستم کروناهراسی درتلاشه امارو ببره بالا

عزیزم شوهرت ک اومد بازم ازش دلجویی کن اما این بشه برات درس عبرت که تو جمع هر چی خواستی ب شوهرت بگی آ ...

کلا شوهرم اینطوریه هیچی از ذهنش بیرون نمیره

دیروز مستقیم رفتیم خونه پدرشوهرم و تا ۹ اونجا بودیم بعدش هم اومدیم خونه و یه عالمه کار داشتیم تا انجامشون دادیم بعدش هم خوابید

ولی کلا وقتی میخواد بحث کوتاه باشه زمانی میگه که بخواد بره بیرون

الان دیگهدو سه دقیقه قبل رفتنش بهم گفت

منم خیلی واقعا شرمندش شدم و گفتم بخدا فک کردم چون شلوغه ندیدیش و اینکه بخدا منظوری نداشتم و ازش معذر ...

حتی اگر فرضا سلام هم نکرده شما مادرش نیستی و ایشون بچه کوچولو که بخوای تو جمع تربیتش کنی...

آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭
منم دارم ای خصلتو  عزیزم روخودت کارکن مخصوصا تو جمع قبلاینکه حرفی بزنی مکث کن یه لحظه ب حرفت ف ...

میگن لعنت بر دهانی که بی موقع باز شود یادمه قبلا درباره این موضوع تاپیک هم زدم

ولی چی بگم که هیچوقت درس عبرت نمیشه واقعا برا این خصلتم در اولین فرصت مشاوره میرم

اون بنده خدا شلوغش نکرد فقط گلگی کرد و گفت من بچه نیستم ک تو جمع بهم گفتی

بله اون شلوغش نکرده شما شلوغش کردی و یجور برخورد می کنی انگار چه اشتباه وحشتناکی مرتکب شدی، بنظر من با توجه به جایگاه و سن و سال مادربزرگتون خیلی هم تذکر بجایی بود