2777
2789
عنوان

چکار کنم دردم اروم بگیره؟😞

204 بازدید | 18 پست

پارسال ازمایش دادم دکتر گفت کلسیم بدنت صفره بدنت داره از استخونت کلسیم میکشه

ی جعبه قرص داد خوروم

الان افتضااااااااااح استخونام صدا میخوره دستمو بزارم زمین بلند شم تتتتق مچ دستم صدا میخوره خیلی زیاده سرو صدای استخونم

دیشب پنجره رو یکم باز گذاشتم

صبح دست راستم از پتو بیرون بود وقتی بیدار شدم

سرمارو دست راستم گرفته

دارم میمیرم از درد

خییییلی درد میکنه از شونه تا نوک انگشام

تو ماشینم زیاد بشینم تماااام سرمارو از لای در ماشین به استخونای پام حس میکنم انگار پام گوشت نداره استخونه خالی بیرونه جلوی سوز سرد سرما

میدونم باید برم دکتر

الان چیکار کنم دردم اروم شه😞😞😞😞😞

برای همه کسایی که منتظر مادرشدنن اگه زحمتی نیست میشه یه صلوات بفرستی🧡

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کشک خشک بگیر مدام تو خونه مثل شکلات بخور  کلم ترشی هم خیلی خوبه بریز تو سالاد بخور

خام میشه خورد کلم ترشیو؟

کشک خشک بگیر مدام تو خونه مثل شکلات بخور  کلم ترشی هم خیلی خوبه بریز تو سالاد بخور

روغن سیاه دانه بگیر باهاش پاها ودستاتو چرب کن

یا بخور تو سالادت یکم بریز درحد دوقاشق غذا خوری

بادوم بخور.ماهی بخور.

ناپروکس250اگ مشکل معده نداری بحورهد اما باید برید دکتر چون خدای نکرده باعث اریتمی قلبی و ختی...میشه

کاربراقا...أَللّهُمَّ لا تَکِلْنِى إِلى نَفْسِى طَرْفَةَ عَیْن أَبَداً: «خدایا مرا حتى به اندازه یک چشم بر هم زدن به خویشتن وامگذار»!(1)
روغن سیاه دانه بگیر باهاش پاها ودستاتو چرب کن یا بخور تو سالادت یکم بریز درحد دوقاشق غذا خوری بادو ...

مرسی عشقم

خام میشه خورد کلم ترشیو؟

اره گل کلم خوشمزه هم هست 

قاطی سالاد کاهو کن سس بزن عالی میشه.کشک و گل کلم سر شار از کلسیم هستن

بدی مکن که در این کشتزار زود زوال،به داس دهر،همان بدروی که می کاری...
ناپروکس250اگ مشکل معده نداری بحورهد اما باید برید دکتر چون خدای نکرده باعث اریتمی قلبی و ختی...میشه

رفلکس معده ام دارم از ترس اندوسکوپی نمیرم دکتر اگه پرتقال یا چیزای ترش مثل ترشی اینا بخورم سوزش شدید معده میگیرم هر صبحم از خواب بیدار میشم همینطوریم😞 

رفلکس معده ام دارم از ترس اندوسکوپی نمیرم دکتر اگه پرتقال یا چیزای ترش مثل ترشی اینا بخورم سوزش شدید ...

آندوسکوپی اصلا ترس و  درد نداره 

بی حس میکنن  هیچی متوجه نمیشی 

من دوبار انجام دادم  تازه یبارش با بی حسی  اونم خیلی وحشتناک و غیر قابل تحمل نبود 

پیج