2777
2789

غذا سازم خراب شده.خیلیم همه چی‌گرونه.میشه از مخلوط کن ب جاش استفاده کنم ؟

تیکر رسیدن به وزن ایده آلم .وزن اولیه ۸۰😑_ وزن فعلی ۵۶ _ هدف اول ۶۵ ✌ _ هدف دوم ۵۶✌ با قد ۱۶۸✌✌خدایا ممنونم ک کمکم کردی و ب وزن ایده آلم رسیدم.الهی شکر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای چه کاری؟

برا هر کاری.از گوشت و پیاز گرفته تا هررچی

تیکر رسیدن به وزن ایده آلم .وزن اولیه ۸۰😑_ وزن فعلی ۵۶ _ هدف اول ۶۵ ✌ _ هدف دوم ۵۶✌ با قد ۱۶۸✌✌خدایا ممنونم ک کمکم کردی و ب وزن ایده آلم رسیدم.الهی شکر
فرق ندارن مگه؟؟🤔🤔

دارن

بستگی داره چی بخای درست کنی؟

از گوشت و پیاز سیب زمینی گرفته تاااا هر چی.کلا هر چی گ با هذا ساز میشه درست کرد😐

عزیزم مخلوط کن برای هر چیزی کاربرد نداره

غذا ساز خراب رو هم بدی تعمیر معلوم نیس چی از آب دربیاد

قطعا تو این اوضاع اقتصادی اولویتهای دیگه ای هم داری که ترجیح بدی پولتو پای اونا بدی

اگه دایم از غذاساز استفاده می کنی یا برای غذای نی نی کوچولو نیاز داری می تونی میکسر یا گوشتکوب برقی پاری خزر رو بخری که هم قبمتش مناسبه و هم بخاطر ایرانی بودنش هر مشکلی واسش پیش بیاد میبرن کارخونه واست درستش می کنند

لطفا درخواست دوستی ندهید، حتی شما دوست عزیز🎈🍒
عزیزم مخلوط کن برای هر چیزی کاربرد نداره غذا ساز خراب رو هم بدی تعمیر معلوم نیس چی از آب دربیاد ...

قیمت غذا ساز پارس خزر میدونین چنده ؟

من غذا ساز گوشکوب برقی و همزن دسینی داشم خراب شده متاسفانه😔

از گوشت و پیاز سیب زمینی گرفته تاااا هر چی.کلا هر چی گ با هذا ساز میشه درست کرد😐

چیزای نرمو با مخلوط کن میشه اما ممکنه بو بگیره چون تیغه ش کوچیکتره و فرم تیغه فرق داره چیزای خشک و سفت نمیشه گنده گنده خورد میکنه

🌸میشه برای نی نی دار شدن من هم یه صلوات بفرستی؟❤🌸رب لا تذرنی فرداً و انتَ خیر الوارثین❤💖