2777
2789
عنوان

خانوما من باردارم

165 بازدید | 23 پست

دو روزه فهمیدم 43 روزه یه دختر یک سالو7ماه دارم حالا خیلی ناراحتم دارم دیونه میشم به نظرتون چکار کنم سقطش کنم یانه

هرگز با نادان بحث نکن چون کم میاری    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ن نکن

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

میگن یه نوع قرص هست باید از طریق واژن ورشداری شش عدده قیمتش 600هزاره کسی تجربه داشته با این روش سقطش کرده باشه

هرگز با نادان بحث نکن چون کم میاری    

نه نکن اینکارو بزار بیاد رزق و روزیش همراهشه

توانایی نگهداریش هم خدا بهت میده 😊

توی اقوام یکی دختر ۹ ماهه داشت دوباره حامله شد ولی انقدر خوشحال بود 

💋🙏💋 نوروز ۱۴۰۰ من به اون چیزایی که بین خودمه و خدای خودم رسیدم و چقدر خوشحال و خوشبختم من...💏+👼🤱
منم یه بچه ۱۸ ماهه دارم..فهمیدم باردارم‌‌‌‌خیلی برام سخته..ولی نگهش میدارم

آفرین خیلی کار خوبی میکنی عزیزممم😘

💋🙏💋 نوروز ۱۴۰۰ من به اون چیزایی که بین خودمه و خدای خودم رسیدم و چقدر خوشحال و خوشبختم من...💏+👼🤱