2777
2789
عنوان

درمان چاقی مفرط با عمل اسلیو

184 بازدید | 17 پست

سلام. کسی تجربه این عمل رو داره؟ 

همسرم حدودا ۴۰ کیلو اضافه وزن داره. چندین رژیم‌‌ امتحان کردیم. کرمانی آخریش بود. بسیار خسته کننده و اذیت کننده. تو مدت رژیم دائم یبوست و سردرد و .... کف پاهاش بشدت صافه و پیاده روی هم براش مشکله. باشگاه ها هم که بخاطر کرونا تعطیل.

کسی تجربه مشابه داشته؟ راهکار بهتری رو تجربه کرده که نتیجه گرفته باشه؟

اللهم عجل لولیک الفرج

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کی انجام دادید؟ راضی هستید؟ خطرات احتمالی؟ 

شش سال و نیم پیش 

۱۴۰ کیلو بودم به ۷۹ رسیدم

برای وزن من بای پس مناسب بود با ایلیو نتیجه دلخواهم رو نگرفتم 

این عمل‌ها پایان چاقی نیست بلکه فرصتی هست که طی دوسال لایف استایل عوض بشه و زندگی غذایی سالم تری داشته باشیم

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

اتفاقا دیروز تو برنامه طبیب یه دکتر اومده بود میگفت بی تعارف فقط ۱۵٪ عملهای اسلیو نتیجه دارن عمل بای ...

درست گفتن اسلیو واقعا الکیه من دایم رژیمم

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

بای پس که میگن خطرناکه!!؟

قطعا خطر چاقی بیشتر هست از بای پس

شش سال و نیم پیش  ۱۴۰ کیلو بودم به ۷۹ رسیدم برای وزن من بای پس مناسب بود با ایلیو نتیجه دلخوا ...

بله درسته. واقعا هم همین باید باشه. خدایی از وقتی ازدواج کردیم انواع رژیم ها رو انجام داده. خصوصا که آدم با وزن زیاد نمی تونه تحرک داشته باشه و تازه بعد از تولد بچه سختی ها بیشتر میشه.

با اینکه سنی نداره فشارش رو ۱۷ ۱۸ می‌ره 

اللهم عجل لولیک الفرج
بله درسته. واقعا هم همین باید باشه. خدایی از وقتی ازدواج کردیم انواع رژیم ها رو انجام داده. خصوصا که ...

بهتون پیشنهاد میکنم تاپیک دکتر خوب برای حلقه معده رو پیداکنید بخونید سوال بپرسید حتما به یک نتیجه خوب میرسید