2777
2789
عنوان

بنظرتون پسری که....

139 بازدید | 10 پست

یکی از دوستان تاپیک زده بود منم یاد یکی از فامیلا افتادم میشه بگید این درست میشه یا ن؟ یا اصلا مشکلش چیه؟ من بیشتر از خونوادش حرص میخورم 

پسره دوم دبیرستانه همش تو جمعای زنونس همیشه ی خدااااا با زناست مجلس ختم باشه عروسی باشه بازم اونجاست حتی تو عروسیایی ک مختلط نیست بازم قسمت زنونه نشسته 

اداهاش حرفاش زنونس مثلا بازی میکرد با خودش میگف وای من عروس میشم مثلا به شوخی تو همین سن میگه وای میرم کاشت ناخون یا به مسخره میگه رفتم موهامو اکستنشن کردم و....

البته تک فرزنده و مامانش خیلی لوسش کرده هرچی ام به مامانش میگیم میگه نه پسرم دوست داره پیش خواهراش بشینه مگه چه عیبی داره....

این مشکل روانی داره؟ یا یه چیز دیگه؟ 

ما در میان رقصیم ؛ رقصان کن آن میان را!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتی بهش بگی برو مردونه میگه نه اینجا بهتره🙊 حتی مثلا تو اپلاسیون و این چیزا هم نظر میده 🤮

عزیزم گناه داره بیچاره تو جسم اشتباهی گیر افتاده

When l walk, I walk whit god.He is always whit me, He never leaves me and He will shine the light on me✨
اگر گی باشه که هیچی نباشه خدا به داد زنش برسه  اره خب مشکله حتما باید ببرتش روانشناس پسرای این ...

اره منم همسناشو میبینم خیلی تعجب میکنم

اینم هرچی بش بگی هرچقد مسخرش کنن بازم به هیجاش برنمیخوره

مامانش که میگه نه فقط شماهارو دوست داره

ما در میان رقصیم ؛ رقصان کن آن میان را!