2777
2789
عنوان

باخشکی موهام چه کنم.ثواب داره کمکم کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 1332 بازدید | 109 پست
سلام همدرد😞 برا من ریزشم داره جوری وزه که به قانون جاذبه گفته گو نخور

باورکن عین کله انشتین یک وضعی

نيما يوشيج درتولدیک سالگی فرزندش نوشت:فرزندم يك بهاريك تابستانيك پائيزو يك زمستان را ديدياز اين پس همه چيز دردنیاتكراري است،به جز مهربانی🌹

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ماسک مو بعد از حموم بخر بزن .

ریزش میکنه شدید همه مدل ماسک امتحان کردم 

نيما يوشيج درتولدیک سالگی فرزندش نوشت:فرزندم يك بهاريك تابستانيك پائيزو يك زمستان را ديدياز اين پس همه چيز دردنیاتكراري است،به جز مهربانی🌹

نگاه کن به خانوادت اگر ارثیه بیخیالش شو . من رفتم پسرونه زدم چه حالی میکنم . رنگم نکردم جوگندمی .ریباندینگم خوبه اما باید تمدید کنی . چون ریشه مو که رشد میکنه دیگه موی خودته باز وز رو داره

روغن آرگان بزن یا زیتون

هیچ روغنی به سرم نمی افته بعد که میشورم اینقدرریزش داره بعدم که سرم خشک میشه همون طوروز وپرازپف

کراتین کن عزیزم.

خیلی خوبه اما قدموهام تاروی شونه هامه جلوه ای نداره بعدم آسیب میزنه همین الانم جونی نداره بخاطریکبار دکلره ای که کردم 

سلام میتونم بهتون کمک کنم.

اگه دوست داشته باشین فرم مشاوره براتون میفرستم و رایگان مشاوره پوست و مو بشین و مشاورمون بتون کمک کنه

درس را برای فهمیدن دوست داشتم اما وقتی می‌دیدم میان این مدرسه‌ها، فهمیدن که نه، حفظ کردن مهم است، درس هم محبوبیتش را از دست داد و بزرگ‌ترین مقصرش همان معلم‌ها و نظام آموزشی ای بودند که آمدند و در گوشمان نوار پرکردند. نمی گفتند شعرهای نظامی را بخوانید و با لیلی و مجنون زیبایی عشق را بفهمید، می‌گفتند قافیه وردیف را پیدا کنید!به ما یاد ندادند آرایه‌ی عشق خسرو و شیرین راببینیم، فقط گفتند زیر آرایه‌ها خط بکشید!کتاب درسی به من یاد می‌داد انتگرال را، اما هیچوقت به من لا به‌لای آن هزاران صفحه درس،درس دوست داشتن و زندگی نداد، میان حجم عظیمآن کتاب‌ها نگفتند برای آرزوهایتان بجنگید...نگفتند چگونه با مشکلات روز مره‌مان دست وپنجه نرم کنیم و زخمی نشویم…

منم قبل از اینکه کراتین کنم این مشکلو داشتم

سرم موی پنتن وز بودنشو خوب میکرد

خشکیشم هر نرم کننده ای بگی زدم چه ایرانی چه خارجی

خیلی هم پول میدادم واسه نرم کننده که اثر نداشت

اخر نرم کننده فیروز اسپری کودک گرفتم موهام نرمهه نرم شد..ارزونم هست

ماسک کراتینه داخل حمام و ماسک مغذی بعد از حمام بزن .. اتوی مو اصلا نزن .. 

مارکشومیگین چی بزنم؟