2777
2789
عنوان

این قرصه چی بود اخه🥺🥺😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 7525 بازدید | 58 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😐😐😐😐😐

ها چیه خب خندم گرفت 🤣😂😂🤣😁😁😜😜😜

نترکون دیگه سومین کاربریمه نی نی یار  عالم از شور و شر عشق خبر هیچ نداشت فتنه انگیز جهان غمزه جادوی تو بود   خدایا شکرت بابت داشتن یه پدر و مادر دلسوز و یه همسر مهربون دو تا وروجک شیطون فقط تنها چیزی که خدا جون ازت میخوام سلامتی خانوادمه همین   اقایون محترم درخواست دوستی ندید   
خاک تو سر دکتر 🥺🥺😭😭😭 من بچه میخواستم فقط

😂عزیزم آروم باش این قرص این کارم میکنه pHمحیط واژنتو تغیر میده و برا پذیرش اسپرم آماده میکنه وهم یه مکمل براته تا تخمکات تقویت و راحتتره باردار شن 

انشالله به زودی تاپیک بزنی و عکس بی بی چکت که مثبت شده رو بفرستی 😍

یه تئوری هم هست که میگه : آدمایی که همیشه سعی میکنن همرو خوشحال کنن، خودشون خوشحالی رو خیلی کم تجربه کردن.💟💫

فرتیل سی ام برای زنان یک مکمل رژیمی غذایی متعادل برای ترویج تولید سالم تخمک در رحم و افزایش مایعات بدن است که به مراتب باروری و ماندگاری تخمک را طولانی تر می کند. مواد تشکیل دهنده درفرتیل سی امنیز نشان داده شده است که از انزال زن و حساسیت جنسی پشتیبانی می کند و رحم را تقویت می کند، که هر دو این ها می تواند شانس بارداری موفق را افزایش دهد.

ترشحات سرویکس در طی تخمک گذاری برای باردار شدن مهم است، کمک به تغذیه و حفظ اسپرم و تسهیل حمل و نقل اسپرم است. مواد تشکیل دهنده در فرتیل سی ام تولید ترشحات سالم و با PH مناسب را تسهیل می کند. لانه گزینی تخمک حدود 7 تا 10 روز پس ازلقاح اتفاق می افتد که این پیوند نیاز به یک پوشش سالم اندومتری دارد. فرتیل سی ام با افزایش جریان خون عروقی به رحم ترشحات اندومتری را افزایش می دهد و به تقویت رحم برای دریافت تخمک آما ده می شود.

😂عزیزم آروم باش این قرص این کارم میکنه pHمحیط واژنتو تغیر میده و برا پذیرش اسپرم آماده میکنه وهم یه ...

خدا کنه 🥺🥺 دو قلو میخواهم🥺

هی نگین قدم نورسیده مبارک😏😏😏تا حالا بیست بار اومدم تعلیق شدم 😏😏😏

شوهرت بهت شک نکرده 🤔نمیگه چیشد ک گرم شدی😁

جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم 
فرتیل سی ام برای زنان یک مکمل رژیمی غذایی متعادل برای ترویج تولید سالم تخمک در رحم و افزایش مایعات ب ...

خیلی گران و کمیابه این داروخونم چون گرون بود نمی خواستم بخرم بعد ترسیدم گیرم نیاد دیگه گرفتم خیلی دارو کمیاب شده

هی نگین قدم نورسیده مبارک😏😏😏تا حالا بیست بار اومدم تعلیق شدم 😏😏😏

واییی عکس قرصو بزار  برم بخرم ببینم به درد منم میخوره

خدای مهربانم 🤲 این روز ها خیلی چشم ها بارونی و خیلی قلب ها شکسته شده 💔 خدایا  زخم های دلشان را التیام ببخش و حال همه را خوب کن 🙏