2777
2789
عنوان

این قرصه چی بود اخه🥺🥺😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 7525 بازدید | 58 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کسی که پونصد تومن میده قرص بایدم چن بار چن بار ...😂😂😂 شوخی میکنم عزیزمااا ناراحت نشی

خاک تو سر دکتر زنانه

هی نگین قدم نورسیده مبارک😏😏😏تا حالا بیست بار اومدم تعلیق شدم 😏😏😏

🤣😂😂😂🤣😁😁😁😁

نترکون دیگه سومین کاربریمه نی نی یار  عالم از شور و شر عشق خبر هیچ نداشت فتنه انگیز جهان غمزه جادوی تو بود   خدایا شکرت بابت داشتن یه پدر و مادر دلسوز و یه همسر مهربون دو تا وروجک شیطون فقط تنها چیزی که خدا جون ازت میخوام سلامتی خانوادمه همین   اقایون محترم درخواست دوستی ندید   
من ک اینو نخواستم🥺🥺😭😭😭😭

ببین این قرص یکی از علائمش همین تقویت قوای جنسیه بزنی تو گوگلم برات میاره 😐😂

یه تئوری هم هست که میگه : آدمایی که همیشه سعی میکنن همرو خوشحال کنن، خودشون خوشحالی رو خیلی کم تجربه کردن.💟💫
😭😭😭

😂😂😂😂ببخشیدولی خندم میادمادوماه قبل ازمراسم عروسیمون شوهرم گفت بیارابطه ی کامل داشته باشیم به زورقبول کردم بهم یه نصفه قرص دادتایه هفته خماربودم ودلم ....میخواست الان ۴ساله هرروزمیپرسم اون کوفتی چی بودبهم دادی نمیگه☹☹☹☹

فرتیل سی ام پنصد هزار تومن شد امریکایی هس

فرتیل اید میگی؟

مامان شدن یعنی حالا دیگه تنها نیستی💕 و یه همدم کوچولو داری که کافیه دستتو بذاری رو دلت♥️ و کلی باهاش حرف بزنی و آروم آروم به آرامش برسی.🤩 مامان شدن یعنی نه ماه نچشیدن یک خواب آسان🤰، یعنی نصف شب بلند شدن که مبادا بد خوابیده باشی و نی نی ات🍼 یه وقت ناراحت باشه..عشق مامان خوش اومدی تو دلی مامانی دختر گلم❤️❤خدایا این لحظه های ناب رو نصیب همه اونایی که منتظرن بکن دامنشون رو سبز کن🤲☺️
ببین این قرص یکی از علائمش همین تقویت قوای جنسیه بزنی تو گوگلم برات میاره 😐😂

خاک تو سر دکتر 🥺🥺😭😭😭 من بچه میخواستم فقط

😂😂😂😂ببخشیدولی خندم میادمادوماه قبل ازمراسم عروسیمون شوهرم گفت بیارابطه ی کامل داشته باشیم به زور ...

😂

مامان شدن یعنی حالا دیگه تنها نیستی💕 و یه همدم کوچولو داری که کافیه دستتو بذاری رو دلت♥️ و کلی باهاش حرف بزنی و آروم آروم به آرامش برسی.🤩 مامان شدن یعنی نه ماه نچشیدن یک خواب آسان🤰، یعنی نصف شب بلند شدن که مبادا بد خوابیده باشی و نی نی ات🍼 یه وقت ناراحت باشه..عشق مامان خوش اومدی تو دلی مامانی دختر گلم❤️❤خدایا این لحظه های ناب رو نصیب همه اونایی که منتظرن بکن دامنشون رو سبز کن🤲☺️
😂😂😂😂ببخشیدولی خندم میادمادوماه قبل ازمراسم عروسیمون شوهرم گفت بیارابطه ی کامل داشته باشیم به زور ...

😐😂😂😂

حالا عیب نداره انقدر پول دادی دوتایی بخورین 😁😆😆😆😅😅😅

نمیشه تو نت سرچ بزن مال خانم هاست روش عکس زن باردار گذاشته