نباید این کارو کنی اول گناه داره بچه ۷ ماهه ب بالا میفهمه دوم خطر داره .کیسه ابت پاره میشه . س ...
دکترم گفت اگه لکه بینی نداشتی یا مشکل دیگه ای نبود تا اخر زایمان میتونی نزدیکی کنی خیلیام میگن نزدیکی باعث میشه دهانه رحم نرم بشه و واسه زایمان طبیعی خوبه!
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دکترم گفت اگه لکه بینی نداشتی یا مشکل دیگه ای نبود تا اخر زایمان میتونی نزدیکی کنی خیلیام میگن نزدیک ...
ولی من شنیدم صرر داره و گناهم داره اصن بچع بزرگ شده این چیزا اثر میزاره روشون . دیگه رعایت کنید عزیزم تا ایشالله ختم ب خیر بشه.من الان ۳ ماهم هست زایمان کردم ولی کاری نمیکنم ادیت میشم. ۹ ماهم بار داریم شده ۱ سال
بچه هیچی از رابطه نمیفهمه جز هورمون اکسی توسین که وقتی مادر ارضا بشه وارد جریان خونش میشه و این هورمون شادیه فقط بچتونو شاد میکنه رابطه در ماه اخر بارداری اگه بارداری پرخطری نیست فایده هم داره