2777
2789
عنوان

سقط بارداری پوچ سوال داشتم

63 بازدید | 6 پست

سلام من هفته پیش شنبه سقط کردم این هفته شنب رفتم سونو گفت ک به اندازه دوسانت بقایا داری دوباره بهم داد 3تا قرص داد زیر زبون خوردم بعدش رفتم یه ذره خون داشتم دیگ نداشتم الان لک قهوه ایی دارم فقط خون نیست یعنی بقایا از بین نرفته؟؟ خیلی ورزش کردم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه ربطي نداره بايد بري سونو يدفعه ميبيني خونريزيت قطع شده ولي بقايا نيومده حتما برو سونو

یعنی چی یعنی هنوز مونده؟؟ من خون دیگه ندارم دیروز داشتم فقط در حد لکه بود بقیش لمه قهوه ایی و شته رشته است ک سیاه اونم 

یعنی چی یعنی هنوز مونده؟؟ من خون دیگه ندارم دیروز داشتم فقط در حد لکه بود بقیش لمه قهوه ایی و شته رش ...

آره ميدونم همه اينايي كه ميگي منم گذروندم ولي بعد از يكهفته كه رفتم سونوگرافي گفت بازم بقايا داري چون زمان زيادي از سقط گذشته بود گفت بايد كورتاژ شي، حالا شما حتما برو سونو ايشالا كه دفع شده باشه ولي اگه بازم مونده باشه بهت قرص ميدن

آره ميدونم همه اينايي كه ميگي منم گذروندم ولي بعد از يكهفته كه رفتم سونوگرافي گفت بازم بقايا داري چو ...

وقتی گفت سقط کن 4تا قرص داد خب خوردم خیلی فجیح خون اومد  رفتم سونو گفت بقایا داری وقتی رفتم دکتر متخصص 3تا قرص داد بهم زیر زبون الان دو بار فقط خون اومد بقیش لکه قهوه ایی بود موندم اومده یا نه

وقتی گفت سقط کن 4تا قرص داد خب خوردم خیلی فجیح خون اومد  رفتم سونو گفت بقایا داری وقتی رفتم دکت ...

منم دوبار قرص خوردم عين دو بارشم خونريزي شديد كردم ولي از شانسم بازم رفتم سونو گفت هنوزم مونده ديگه مجبور شدم لاپراسكوپي كنم، به هر حال چه مونده باشه چه نمونده باشه بايد بري سونوگرافي، ايشالا كه چيزي نمونده