2777
2789

سلام. نمیدونم چه واکنشی باید نشون بدم. خیلی هوامو داره حتی اوایل بارداری کارای خونمو میکرد. اما همش طوری رفتار میکنه ک اگه پسر بود بهتر بود. مثلا میگه ناراحت نشی ها اگه پسر بود خانواده شوهرت بیشتر خوشحال میشدن در حالیکه اینطوری نیست. یا مثلا طرف پسر داره سربلنده. یا مثلا یهو دیدی توی اینستا چقد مردا توی جشن تعیین جنسیت پسر دوس دارن.

بنده خدا خودش بچه دار نمیشه. جوابشو اصلا نمیدم. میترسم هرچی بگم دلش بشکنه. 

اما دیگه زشته این طرز حرفاش. نمیدونم چی بگم ک دلش نشکنه.

طرزفکرش اینه شما فقط بگو فقط سالم باشه جنسیتش فرقی نمیکنه 

زیباترینم 💙روزی تورا در درونم حس خواهم کرد حس گرمی تو تمام رگ های مرا پرمیکند گویا دوباره عاشق خواهم شد کوچولوی من ..دنیای من.. تو وصل میشوی ب بهشت ومن وصل میشوم ب تو .. و بهشت اینگونه کشیده میشود ب زیرپاهای من ..

رک بگو عزیزم قدیم پسر داشتن مهم بود که تو کارها کمک کنه الان دوره زمونه عوض شده زشته دختر جوون انقدر سنتی فکر کنه

جهل و تعصب آنقدر قدرتمند است که میتواند جنگ را به صلح،و بردگی را عین آزادی جلوه دهد.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طرزفکرش اینه شما فقط بگو فقط سالم باشه جنسیتش فرقی نمیکنه 

برای ما فرق نمیکنه. اما نمیدونم چرا با اینکه ده ساله منتظره اما انقد پسر پسر میکنه. فک میکنه سربلندی پیش شوهر و خانوادش اینه پسر داشته باشه.

خوشبحالت که دختربارداری برای منم دعا کن خدا ی دختر بهم بده نه من خواهر دارم نه شوهرم 😊

💓توجه توجه 💓                                                     میشه برام دعا کنی منم مامان ی دختر گوگولی بشم 😍🙏
چیزی نگو دلش میشکنه بذار بگه نشنیده بگیر دختروپسر هیچ فرقی نداره

من سکوت میکنم. امروز میگه ناراحت نشی ها چون بچت دختره ب پهلو بخوابون ک پشت سرش تخت نشه. و خیلی چیزای اینطوری.

ناراحت نشو.ایشون آرزوهای خودش رو به زبون میاره احتمالا.شما فقط بگو خدا رو شکر میکنم و امیدوارم سالم و صالح باشه دختر و پسر نداره

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم
من سکوت میکنم. امروز میگه ناراحت نشی ها چون بچت دختره ب پهلو بخوابون ک پشت سرش تخت نشه. و خیلی چیزای ...

ای بابا خب اگر ناراحت میشی ارتباطت روکمکم قطع کن ارزش نداره حرص بخوری واسه دخملی خوب نیست

گروه بنفش💜وزن شروع ۹۲ وزن هدف اول 87>82>78>74>72>70>وزن نهایی۶۸💪تاریخ شروع ۲۵دی من خیلی قوی هستم و میشه حتما
ناراحت نشو.ایشون آرزوهای خودش رو به زبون میاره احتمالا.شما فقط بگو خدا رو شکر میکنم و امیدوارم سالم ...

مثلا یهو بی مقدمه میگه مردا چقدر ذوق میکنن بچشون پسر باشه! و من واقعا نمیدونم چی باید بگم فقط میخندم.

ای بابا خب اگر ناراحت میشی ارتباطت روکمکم قطع کن ارزش نداره حرص بخوری واسه دخملی خوب نیست

ته دلش چیزی نیست. شاید اینطوری دلش آروم میگیره نمیدونم. ولی خیلی هوامو داره.

مثلا یهو بی مقدمه میگه مردا چقدر ذوق میکنن بچشون پسر باشه! و من واقعا نمیدونم چی باید بگم فقط میخندم ...

من حس میکنم حرفایی که میزنه رویاهای خودشه

شما صبوری کن و براش دعا کن.اگر خیلی اذیت میشی به بهانه ی کرونا ارتباط رو باهاش کم کن.

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم

بگو جنسیت برای شماها مهمه برای خانواده شوهرم و خودمون مهم نیست☺️ با محبت و لبخند بگو و بعدش بگو همین که سالم باشه خدارو صد هزار مرتبه شکر

بسان رود که در نشیب دَره سَر به سنگ میزند رَوَنده باش                                                                       امید هیچ مُعجِزی ز مرده نیست، زِندِه باش🌿
من حس میکنم حرفایی که میزنه رویاهای خودشه شما صبوری کن و براش دعا کن.اگر خیلی اذیت میشی به بهانه ی ...

بنده خدا خیلی از خانواده همسرش حرف خورده. حس میکنه فقط با پسر داشتن میتونه جبران کنه.