2777
2789
عنوان

هانا یا نیلا

| مشاهده متن کامل بحث + 1458 بازدید | 39 پست

منم هانا دوست دارم.

لاوین و آوینا هم قشنگه

👇❤دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی  میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست😍...........

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من نیلا را بیشتر می پسندم چون هانا اینترنشناله همه جا دنیا فراوانی داره اما نیلا خاص تره 

نیلا هم بین المللیه

دوتاشون از همه نظر یکیه

فراوونی.قشنگی.آوا

دل را قرار نیست،مگر در کنار تو💖
نیلا هم بین المللیه دوتاشون از همه نظر یکیه فراوونی.قشنگی.آوا

جدا 

ولی فکر نکنم بقیه کشورها به اندازه هانا رواج داشته باشه. من همش در مورد اسم فکر می کنم اگه رفت از ایران همچنان اسمش خاص باشه 😅

‍ «بیایید به قفسه کتابخانه دخیل ببندیم؛ دوستانی صمیمی پیدا می شوند که حاجات ما را برآورده کنند.»
جدا  ولی فکر نکنم بقیه کشورها به اندازه هانا رواج داشته باشه. من همش در مورد اسم فکر می کنم اگ ...

اره بابا

انقد که راجب این دوتا اسم تحقیق کردم دیگه همه چی رو از حفظم

اره بابا انقد که راجب این دوتا اسم تحقیق کردم دیگه همه چی رو از حفظم

ای بابا 🤕

بگرد دنبال گزینه سوم 😁

‍ «بیایید به قفسه کتابخانه دخیل ببندیم؛ دوستانی صمیمی پیدا می شوند که حاجات ما را برآورده کنند.»
خداییش چقد انتخاب اسم سخت شده😭

واقعا!!!

بخدا میترسم بزام هنوز ندونم چی میخام بزارم

هر کی هم میپرسه میگم معلوم نیس باورش نمیشه فک میکنه نمیخام بگم

ماهم میخواییم اسم دخترمونوبذاریم هانا.نیلا ب هندی میشه ماه من

معانی مختلف و قشنگی داره.خیلی هم داره

ولی اگه همین الان بزنی تو نت میاد آبی اسمانی

میگن اسم بچشو رنگ گذاشته

تلفظش هم سخته.با لینا مخصوصا خیلی قاتی میشه

ولی همچنان نیلا از هانا قشنگ تره