2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حیف که چی زود تند سریع بگو😂😂😂😁

😂میخواسم زود تند سریع بگم ک همون اول میگفتم

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی
پس a50 بخر ترجیحا a11 _ a21 _a31_a51_a71  نخرررر چندین نفر خریدن راضی نبودن کلا سر ...

دوست عزیز چرا داری اطلاعات اشتباه میدی 

من و خواهرم a31 داریم عالیه

چند نفرم a51 و a71 دارن خیلی راضین

سری a خیلی خوبه

من قبلا e7 داشتم اون موقع سری a رو بورس بود ولی من e7خریدم اما الان رفتم سری a اگه بد بود این همه سال نمیموند

باشه حالا ناراحت نشو از دست من😂😂😂 یهو کیلی ریپ شدم درست کردم سریع اولش

رفتم خوندم دیدم چقدر همه ریپلایت کردن  ببخشید عزیزم من ندیده بودم وگرنه ریپلای نمیکردم منم دیوونت کنم    

رفتم خوندم دیدم چقدر همه ریپلایت کردن   ببخشید عزیزم من ندیده بودم وگرنه ریپلای نمیکردم منم دی ...

اره یهو  
نه عزیزم خواهش میکنم اختیار داری    

با کلی وصله روی بالم هنوز بلند پروازم!✨ 
دوست چرا داری اطلاعات اشتباه میدی  من و خواهرم a31 داریم عالیه چند نفرم a51 و a71 دارن خیلی ر ...

😐😐😐😐😐😐عزیزم لابد یچیزی میدونم ک میگم

من خودم a30 دارم. خیلی هم خوبه. از سری های اول a30 هستش.

پسرعمم تعمیرات موبایل و گوشی فروشی داره. میگه هرررچی گوشی واسم میارن تعمیر کنم از سری جدیدa هست . بخصوص اونا ک 1 دارن. مثل a31. A11

رو هوا ک حرف نمیزنم😐😐😐😐😐😐😐😕😕😑😑

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی
A70چطوره؟؟

ن a70 خوبه

عموم فک کنم 1سال خورده ایه ک داره خیلی راضیه

😐😐😐😐😐😐عزیزم لابد یچیزی میدونم ک میگم من خودم a30 دارم. خیلی هم خوبه. از سری های اول a30 هستش. ...

نگفتم رو هوا حرف میزنی

منم دو تا از پسر عمه هام تو کار خرید و فروش گوشی و تعمیرش هستن 

منم میخواستم بخرم بهم همینا رو پیشنهاد دادن

هم خودم هم‌ دور و اطرافیانم که داشتن و دارن خیلی راضین 

بستگی داره چطور از گوشیت مراقبت کنی تا زود خراب نشه