2777
2789

یه بار هم پسرخاله ام دو سالش بود خیلی اذیت ام کرد تو اتاق دعواش کردم😂😂😂

بعد این تو جمع نشسته بودیم مامانش گفت نرگس رو دوست داری؟؟؟؟

گفت نه منو تو اتاق زد (دروغ گو) 

تو رو جون هرکی دوست دارید با دیدن این همه بدبختی بچه نیاریدد💔 اینو بخون 🖤و یک دقیقه روش فکر کن اگه الان بچه دارید یا باردارید امیدوارم بهترین و آزادانه ترین زندگیو براش بسازید🍃 داشتم به خدای رنگین کمون عادت میکردم که بارون اومد و یادم داد....💔🥀بچه ها نخندینا...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یبارم ب مادرشوهرم گفت مامانم همش بهم میگ ارواح عمت😬😐😑آدمم نمیشه هرچی دعواش میکنم تو خونه خودم آرامش ندارم😂😂

من دچارنقص عضلانی هستم😢😢😢😢                         وقتی میخندم لپام چال میشه😅😅😂😂😂😂
کی؟

بچه خاله ام 😐🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

2 سالش بود 

تو رو جون هرکی دوست دارید با دیدن این همه بدبختی بچه نیاریدد💔 اینو بخون 🖤و یک دقیقه روش فکر کن اگه الان بچه دارید یا باردارید امیدوارم بهترین و آزادانه ترین زندگیو براش بسازید🍃 داشتم به خدای رنگین کمون عادت میکردم که بارون اومد و یادم داد....💔🥀بچه ها نخندینا...
یه بار شوهر عمم ب عمم گفت خاک تو سرت ب شوخی گف  منم بچه بودم  دستمو بلند کردم زدم تو سرش گ ...

🤣🤣🤣

وای خدا نکشتت

تو اتاقم داشتم یه ورزش خاصیو انجام میدادم(فیزیوتراپی میرفتم اون زمان باید حتما انجام میدادم اون روز مهمونم داشتیم)

پسر عمه ی ۴ سالم یهو درو باز کرد همه ی فامیل دیدنم در حال یه سری حرکات عجیب بودم