2777
2789

فقط دلم میخواد نباشم هر لحظه تحمل دنیا بدون بچم زجرآوره ... تمام لحظه ای بارداریم ، ذوق خرید وسایلش ، انتظار شیرین، چیدن اتاقش، زایمان ، صدای گریش، صورت زیباش ، عطر تنش مقایسه همه لحظه های امسالم با پارسال مقایسه غم عظیمم در حال حاضر با شادی غیرقابل وصف پارسالم .... دارم جون میدم . امیدم به برگشت دوبارشه ولی همش ناامیدم احساس میکنم دیگه هیچوقت خدا بهم بچه نمیده هیچوقت دیگه من مادر نمیشم شمایی که همدردم هستین چیکار کردین، چیکار میکنید؟ چطور دووم آوردین... 

میگن وقتی برای دیگران آرزوهای خوب کنی،خوبی ها به خودت برمیگرده....بهترینارو میخام براتون از خدا❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم این فکرای منفی رو از خودت دور کن. ب این فکرکن خدا دوباره بهت بچه داده و حامله ای.

مامانم بچه اولشو از دست داد . منو بعد 7سال حامله شد

همیشه امیدت به خدا باشه.برات دعا میکنم 

خدای ارحم الراحمین اگر تو بخوای میشه  بخواه برای من انچه را که دلم میخواهد  
الهی بمیرم چرا اخه😥

تاپیک های قبلم توضیح دادم عفونت ریه بعد از تولد همون بیمارستان🥺

میگن وقتی برای دیگران آرزوهای خوب کنی،خوبی ها به خودت برمیگرده....بهترینارو میخام براتون از خدا❤️
من عزیزم بعد 4سال هنوز نتونستم غمشو فراموش کنم..پنهونی گریه میکنم..خداصبربده

واقعا زندگیم زیرورو شد دیگه من هیچ لحظه شادی ندارم

عزیزم این فکرای منفی رو از خودت دور کن. ب این فکرکن خدا دوباره بهت بچه داده و حامله ای. مامانم بچه ...

سخته حتما واسه مادرتم سخت بوده ولی باز کسانی که سال ها وقت دارن امیدشون بیشتره نه من که ۶،۷ سال خودم بچه نخواستم و تا خواستم شد ولی گرفتش ازم آسون داد آسون رفت الان دیگه با ۳۳ سال سن میترسم خیلی میترسم 

عزیزم منم مثل توام ...بچمو تو هشت ماهگی دنیا اومد و زنده نموند ...سه سال رفته هنوز براش گریه میکنم...این غم تا اخر عمرم باهامه

پشتیبان گروه ۴ستاره⭐⭐⭐⭐                                 خدایا شکرت       الهی یک نظر تو کافیست تا دل بندگانت آرام و مطمعن باشد      تو که آخر گره رو باز می‌کنی پس چرا امروز و فردا می‌کنی    

عزیزم منم مثل توام ...بچمو تو هشت ماهگی دنیا اومد و زنده نموند ...سه سال رفته هنوز براش گریه میکنم.. ...

خیلی سخته یهو از اوج شادی منم شدم غمگین ترین 

خیلی سخته یهو از اوج شادی منم شدم غمگین ترین 

مثل من...

پشتیبان گروه ۴ستاره⭐⭐⭐⭐                                 خدایا شکرت       الهی یک نظر تو کافیست تا دل بندگانت آرام و مطمعن باشد      تو که آخر گره رو باز می‌کنی پس چرا امروز و فردا می‌کنی    

عزیزم منم مثل توام ...بچمو تو هشت ماهگی دنیا اومد و زنده نموند ...سه سال رفته هنوز براش گریه میکنم.. ...

بهتر شدی شما؟ من ۵ ماه گذشته هنوز 

سخته حتما واسه مادرتم سخت بوده ولی باز کسانی که سال ها وقت دارن امیدشون بیشتره نه من که ۶،۷ سال خودم ...

اینجوری نگوووو. ان شالله یهو دیدی خدا بهت دوقلو اصلا داد.اره سخته بالاخره زمان میبره تا یکم حال روحیت خوب بشه. فقط ازخدا بخواه بهت صبربده و زودتر نی نی 

خدای ارحم الراحمین اگر تو بخوای میشه  بخواه برای من انچه را که دلم میخواهد  

من ۳۳ روز پیش بچمو بعد یه بارداری خیییلی خییلی سخت، تو ۲۷ هفته با زایمان طبیعی از دست دادم

خیلی تو بارداری درد کشیدم، چقدر بستری شدم، بارها خونریزی کردم، فکرمیکردم بچمو ازدست دادم. ولی باهام موند، موند، موند تا جایی که طبیعی به دنیا بیارمش، صدای گریشو بشنوم، بعد ازم بگیرتش

اگه رفتنی بود چرا همون موقع ها نرفت؟!!!

فکرمیکردم عوض اینهمه درد خدا بچمو بهم میبخشه

ولی بهم نبخشید و برد پیش خودش