2777
2789
عنوان

وایییی میدونید هوس چی کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 480 بازدید | 65 پست
کاش تهران بودی بخدا همین الان درست میکردم بااسنپ میفرستادم تاشب.مامانم کرجه میخوای بگم درست کنه بااس ...

چقدر مهربونی . خدا آدمهای مثل شما رو هزار بار تکثیر کنه الهی

با دو دسته آدم نمی شود بحث کرد : بی سواد و با سواد (( سمفونی مردگان، عباس معروفی))

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فداتشم مهربووون خودموالان ماسک میزنم چن تا میپزم

اگه شرایطت جورنیس برا درست کردن غذایی که دلت میخوادچه اشکالی داره کسی انجام بده برات اینکارو بازم اگه خواستی توخصوصی بیا شماره بدم ادرستو بده به مامانم بگم درست کنه بفرسته .فردیسه مامانم 

کرفس مگه تو بار داری بد نیس؟؟؟؟؟؟

کمش فکر نکنم

کدخدایی که گمان‌گرده خدای ده ماست🙃 کدخدا نیست بلای ده ماست 😔خانه اش در ده ما نیست جدای ده ماست😔 بی‌نوا بی خبر از حال و هوای ده ماست😕 کد خدا دیر زمانیست که دیوانه شداست😶 از زمانی که به دیدار خدا رفته و  در خانه شده است 👳خانه را دیده خدارا نه ولی با همه بیگانه شده است🕵 غافل از انکه خدا در همه جای ده ماست👆 بینوا بیخبر از حال و هوای ده ماست🏕
اگه شرایطت جورنیس برا درست کردن غذایی که دلت میخوادچه اشکالی داره کسی انجام بده برات اینکارو بازم اگ ...

قرونت مهربون‌من عظیمیه ان خیلی دورم از مامانت دارم میپزم

کدخدایی که گمان‌گرده خدای ده ماست🙃 کدخدا نیست بلای ده ماست 😔خانه اش در ده ما نیست جدای ده ماست😔 بی‌نوا بی خبر از حال و هوای ده ماست😕 کد خدا دیر زمانیست که دیوانه شداست😶 از زمانی که به دیدار خدا رفته و  در خانه شده است 👳خانه را دیده خدارا نه ولی با همه بیگانه شده است🕵 غافل از انکه خدا در همه جای ده ماست👆 بینوا بیخبر از حال و هوای ده ماست🏕
چقدر مهربونی . خدا آدمهای مثل شما رو هزار بار تکثیر کنه الهی

فدات.جاریام باردار بودن بخدا هرروز براشون یه چیزی درست میکردم میبردم دیگه خودشون میگفتن توروخدا نیار بسمونه.اینکارو دوس دارم دل نازکم ازاین بابت 

دقیقا ظهر مامانم همینو داشت😭😭ولی بارداری کرفس خوب نیس نخور قاعده اور 

کم میخورم خییلی دلم‌خواست

فدات.جاریام باردار بودن بخدا هرروز براشون یه چیزی درست میکردم میبردم دیگه خودشون میگفتن توروخدا نیار ...

خوش بحالشون با این حاریشون