نوشته دارم از مادرم متنفر میشم چون مریضه من جای اون خانم نیستم قضاوتش نمیکنم اما پدرم ی دعا داره که تا امروز درکش نکرده بودم همیشه میگه از خدا عمر طولانی نمیخوام براتون عمر با عزت میخوام کاش هممون عمر با عزت کنیم بیچاره اون مادر و بیچاره اون بچه ک گیر ادم نامرد افتاده ک نمیزاره مادرش بیاد پیشش کاش اگ عروسیم اگ دانادیم خودمون رو بزاریم جای طرف مقابل و بگیم اگ مادر یا پدر خودمون بود چ رفتاری داشتیم باهاش
کدخدایی که گمانگرده خدای ده ماست🙃 کدخدا نیست بلای ده ماست 😔خانه اش در ده ما نیست جدای ده ماست😔 بینوا بی خبر از حال و هوای ده ماست😕 کد خدا دیر زمانیست که دیوانه شداست😶 از زمانی که به دیدار خدا رفته و در خانه شده است 👳خانه را دیده خدارا نه ولی با همه بیگانه شده است🕵 غافل از انکه خدا در همه جای ده ماست👆 بینوا بیخبر از حال و هوای ده ماست🏕
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
تیکر تولدم مجردممممم 😘دنبال دعوا نیستم تا وقتی میش با حرف زدن مشکلو حل کرد اگ جوابتو ندادم این ب این معنی نیست ک جوابی نداشتم این ینی اینک من با ابلهان بحثی ندارم ❤️🤗
البته زن داداشاش و خود داداش هاش هم نامرد بودن ! بلاخره اونا هم فزرند همون مادر بودن ولی حاضر به نگه داری ازش مادرشون نبودن تازه این باید با شوهرش دعوا میکرد اونا با زنشون پس کار راحت تری داشتن
بستگی داره مثلا پدرشوهرمن از الان اذیتمون میکنه من ک روز حوشی ازش مداشتم ولی خوب شوهرمو بزرگ کرده در هرصورت پیر شد دلم نمیخواد چرتشو هم ببینم .دینی هم گردنم نداره .
قبلا گفتم بازم میگم از استارتر اون تاپیک و چند تا از کاربرا به شدت بدم اومد جوری که حالت تهوع بهم دست میداد چون همش به فکر خودشون بودن
نترکون دیگه سومین کاربریمه نی نی یارعالم از شور و شر عشق خبر هیچ نداشت فتنه انگیز جهان غمزه جادوی تو بود خدایا شکرت بابت داشتن یه پدر و مادر دلسوز و یه همسر مهربون دو تا وروجک شیطون فقط تنها چیزی که خدا جون ازت میخوام سلامتی خانوادمه همین اقایون محترم درخواست دوستی ندید
دقیقا عمر هرچند کوتاه اگه با عزت باشه به 100 سال زندگی می ارزه
بعضیا حرف زدن بلد نیستن کاش حداقل حرف نزدن بلد بودن🙄😒. من تمایلی ندارم قضاوت های بعضی کاربرا رو درباره خودم بدونم لطفا اگه نظری درباره من و نظراتم دارید برای خودتون نگه دارید حق با شماست نیازی نیست وقتتونو تلف کنین
نامرد بنظرم برادراشن ن شوهرش چون شوهرش در قبالش وظیفه ای نداره
اگه اینطوریه عروساشم وظیفه ندارن چون پسراش میتونن واسه مادرشون خونه جدا بگیرن وپرستار که مادرشو جمع کنه دخترش میتونه بجای پول خرج کردن حداقل پرستاری کنه ازمادرش پسراش پول خرج کنن ودخترش پرستاری کنه چون هیچکس اون مادرو مثل بچه خودش جمع نمیکنه حتی عروسش پس دخترش باید حداقل پرستاری مادرشو بکنه یا اگه تنهاییم سختشه کنار پرستاری که واسه مادرش میگیرن خودشم باشه ونظارت کنه
بلاخره گل پسرم بدنیااومد خداروشکر تیکرگذاشتم به وقت یکسالگی گل پسرنازم آقاشایان😍😍
شایدم عروساش که نمیذارن مادرشوهر بیاد خونشون... داماده نمیذاره، عروسا هم نمیذارن...!
داداشا خیلی راحت تر میتونن زنشون و راضی کنن
ولی این خانوم شوهرش بزور میتون راضی کن
حالا پیش خددشون ننیارن ولی حداقل میتونن بهش. یسر بزنن کمک دست خواهرشون
تیکر تولدم مجردممممم 😘دنبال دعوا نیستم تا وقتی میش با حرف زدن مشکلو حل کرد اگ جوابتو ندادم این ب این معنی نیست ک جوابی نداشتم این ینی اینک من با ابلهان بحثی ندارم ❤️🤗