2777
2789

بیاین بگین ببینم 

من خودم کار خفنی نکردم آروم بودم 

زیاد شیطونی نمی کردم 

بیاین ببینم شما چطوری بودین مدیونیدپست نگذاشته برید بیرون از تاپیک ها😂😂

آقایون لطفاً آدم باشین و درخواست ندین 🙄❗

من خیلی شیطون بودم

همیشه زنگ خونه همسایه هارو میزدم فرار میکردم

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینکه یه جوجه رو انقدر دنبالش کردم آخر افتاد تو چاه دستشویی 😩😩😩😩

دیگر از رفتن به دکتر زنان متنفرم اصلا خاطرات خوبی ندارم هر چه خاطره است یاس و ناامیدی است دست خودم نیست هر بار که با تست منفی روبرو میشوم تمام آرزوهایم یکباره خاموش میشود،تا به کی اینهمه صبر؟؟ خسته ام از نگاه های پرسش گر دیگران 😔خدا کاری بکن🙏

من خیلی شیطون بودم .پسرای فامیل هم خسته میشدن از شیطونیام همه رو کلافه میکردم .همش رو در دیوار بودم .مامانم هرروز صبح پا میشد ۱ساعت گریه میکررد نذر میکررد اروم شم🙄

خدا ارامش لحظات من است❤اکانت دست منو خاهرمه

همیشه فک‌میکدم اینای ک فیلم بازی میکنن میان دوربین میزارن تو خونع مردم بدش هروز از یکی فیلم میگیرن یادمه کلاس اول بودم دگ منم هی روسری سرم میکردم منتظز بودم یواشکی ازم فیلم بگیرن شبکه یک نشونم بده

نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه :)
من خیلی شیطون بودم .پسرای فامیل هم خسته میشدن از شیطونیام همه رو کلافه میکردم .همش رو در دیوار بودم ...

واییی برعکس من بودی😂

با پسرای محل دعوا میکردم موهاشونو میکشیدم در حدی که بعد دعوا تار موهاشون تو مشتم میموند😀😀

گر نشان زندگی جنبندگی است ، خار در صحرا سراسر زندگی است ، هم جُعل زنده است و هم پروانه لیک ، فرق ها از زندگی تا زندگی است .

هنوزم شیطونم از دو طبقه یادمه افتادم پایین

با 🚬 سیگارم 🚬 سوزوندم نوک این زبونمو که به هیچکی نگم دوس‍ــت دارم..❌یه چهارتا قوالله بخون که نشه شروع روزت با من..🔥من ماده شیر نداشتم تا الان که افتادم دست ی مشت بچه پلنگ 🤭🤍
همیشه فک‌میکدم اینای ک فیلم بازی میکنن میان دوربین میزارن تو خونع مردم بدش هروز از یکی فیلم میگیرن ی ...

واییی خدا تفکرات بچگی 😂😂

بگم خدای؟😕

إِلَهِي كَيْفَ أَدْعُوكَ وَ أَنَا أَنَا، وَ كَيْفَ أَقْطَعُ رَجَائِي مِنْكَ وَ أَنْتَ أَنْتَ، إِلَهِي إِذَا لَمْ أَسْأَلْكَ فَتُعْطِيَنِي فَمَنْ ذَا الَّذِي أَسْأَلُهُ فَيُعْطِينِي، إِلَهِي إِذَا لَمْ أَدْعُكَ [أَدْعُوكَ ] فَتَسْتَجِيبَ لِي فَمَنْ ذَا الَّذِي أَدْعُوهُ فَيَسْتَجِيبُ لِي، إِلَهِي إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَيْكَ فَتَرْحَمَنِي فَمَنْ ذَا الَّذِي أَتَضَرَّعُ إِلَيْهِ فَيَرْحَمُنِي، إِلَهِي فَكَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَى عَلَيْهِ السَّلامُ وَ نَجَّيْتَهُ، أَسْأَلُكَ أَنْ تُصَلِّيَ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ، وَ أَنْ تُنَجِّيَنِي مِمَّا أَنَا فِيهِ، وَ تُفَرِّجَ عَنِّي فَرَجاً عَاجِلاً غَيْرَ آجِلٍ، بِفَضْلِكَ وَ رَحْمَتِكَ يَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِينَ