2777
2789
عنوان

خانوما بیاید شوهرم..

| مشاهده متن کامل بحث + 340 بازدید | 25 پست
ببین این به نمونش بود بخدا تموم بدنم کبوده منو همش با دیگران مقایسه میکنه چشم هیزه 

میزنه؟ همه بدنت کبوده بعد میخای بخاطر ناخون جدا شدی ی فکری برا دست ب زنش بکن حیفی ب خدا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی اشغال شده حالم ازش بهم میخوره خونه مادرم شهرستان دوسدارم برم و ب پشت سرم. نگا نکنم  از بس ...

ببین منم راه دور شوهر کردم،،شوهرمم ابدا هیچی بهم نمیده نه پول واسه لباس نه هیچی طلا هامو همرو فروخت،خودشم خونه نیست از صبح تا شب کارخانه تفریح ن هیچی ،،فقط کنج خونم،،حتی خونه مادرمم نمیبرتم ولی بااین اوصاف فکر طلاقم نمیکنم

میدونی چرا چون مردا همشون یه مشکلی دارن بخوام جداشم مرد بعدی فرشته نمیشه که اونم هزارتا مشکل دیگه داره

مردم دو دستن از هر دودسته دوری کنید  😏⁦✌️⁩
ببین منم راه دور شوهر کردم،،شوهرمم ابدا هیچی بهم نمیده نه پول واسه لباس نه هیچی طلا هامو همرو فروخت، ...

😭😭منم طلاهامو برد 😔😔😔😔😔😔کتک... 

همیشه دلمو میشکنه مرسی ک دل داری دادی. منم. همش میگم جدا شم نکه بدبخت تر شم فقط ازاین میترسم 

چرا جدابشی فقط بخاطر ی مشکلات کوچیک ؟؟منم مث توام مادر و مادرشوهرمینا ازم دورن ،شوهرم اوایل دست بزن داشت پول نمیداد نمیذاشت بیرون برم طلاهامو گرفت ازم بعد برام شرطم گذاشت ک منو میخای مهریه اتو ببخش ،منم واقعا میخواسمش خیلی سختی کشیدیم تا بهم برسیم ولی صبوری کردم هرچی گفت ن جوابشو دادم ن چیزی فقط صبوری و ملایمت ،الان شکر خدا هم پول میده کلا ی کارتش دست منه ،هم کتک زدنو ترک کرده هم خونه مامانم میرم کلا عوض شد بعدش درسمم دارم ادامه میدم با اینکه مشکل دارم بچم نمیشه ولی دیگه اسم طلاقو نمیاریم بعد طلاهامم همرو گرفت برام پس عجول نباش صبوری کن 

چرا جدابشی فقط بخاطر ی مشکلات کوچیک ؟؟منم مث توام مادر و مادرشوهرمینا ازم دورن ،شوهرم اوایل دست بزن ...

😔😔😔❤️❤️❤️مرسی از حرفای قشنگت دلم آروم شد ایشالله زندگیت قشنگتر ازاونی باشه ک میخای 

ببین منم راه دور شوهر کردم،،شوهرمم ابدا هیچی بهم نمیده نه پول واسه لباس نه هیچی طلا هامو همرو فروخت، ...

مطمین باش شوهرت یه چیزی داره که تورو کنارش نگه داشته، شاید اخلاق خوبی داره، یا یه حسن دیگه

حرفی نیست 🥲
😔😔😔❤️❤️❤️مرسی از حرفای قشنگت دلم آروم شد ایشالله زندگیت قشنگتر ازاونی باشه ک میخای 

قربونت ،ولی ی نصیحت خواهرانه من خودم ۲۷ سالمه اینو هم خواهرشوهرم ک ده ساله داره زندگی میکنه گفت منم دوساله زندگی مشترک دارم تا میتونی تو خونت ال عمران بخون با سوره والعصپر خیلی خیلی موثره