2777
2789
عنوان

نشاط زندگی

67 بازدید | 4 پست

سلام به همه خانومای مهربون. ما یه پسر چهار سال و نیمه داریم که خیلی پر انرژیه. بیشتر وقت و زمانمون صرف اون میشه. میخواستم بدونم اونایی که بچه دارین چه فعالیتای مشترکی تو خونه دارین که بهتون خوش بگذره و بهتون انرژی بده؟ 

کلا چه چیزایی بهتون روحیه و انرژی میده؟ 

خدا پسرتون رو حفظ کنه. الان خود پسرتون یه منبع انرژی و فعالیته. تا اونجا که میتونی باهاش بازی کن. از اینترنت سرچ کن که چه بازیهایی با یه پسر چهار و نیم ساله میشه انجام داد

گر نگهدار من آن است که سنگ را در بغل شیشه نگه میدارد

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بیشتر بازی و کاردستی و اشپزی.

براش پیشبند و کلاه دوختم واسه اشپزی.بعد ادای اشپزارو درمیاره و تو تلویزیون مثلا داره اموزش میده.منم فیلم میگیرم.

کاردستی هم که چیزایی که دوس داره با کارتون و چوب بستنی.

بازی هم که خاله بازی دوس داره.میریم رو تخت ما ادای برف بازی درمیاریم.یا فک میکنیم زیر بارونیم شالاپ شلوپ میکنیم.اینارو خیلی دوس داره.

یا با بالش و کوسن مبل ماشین و موتور و خونه درست میکنیم بازی میکنیم.

کتاب و شعر هم دوس داره.نقاشیم دوس داره ولی من براش بکشم.خودش نه.بعد نقاشیارو قیچی میکنیم و بازی میکنیم و...

من همین یه دونه ام!

ماشاالله زیبا جان چقدر شما حوصله داری و خوب با بچت بازی میکنی. 

خوب حالا یه چیزی اینایی که گفتین بازی مادر و کودکه. من میخوام فعالیت مشترک سه تایی داشته باشیم یعنی خودم و پسرمو و همسرم. و کلا تو خونمون شاد باشیم. یخورده همه چیز یکنواخت شده