2777
2789

من لوله چپم چسپنوگی داره.اصلا هم درد ندارم. فقط بعضی وقتا حس میکنم یه چیزی ب اندازه یه گردو یا کوچکتر تو اون قسمت لوله چپمه ک وقتیم عکس رنگی رفتم دقیقا همون نقطه درد شدید داشتم

❤❤اقاجان ممنونم ❤❤سبحان الله الهی شکر❤❤❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من چپم چسبندگی داشت، باردار شدم البته نمیدونم با تخمک سمت راست یا چپ ، باردار شدم، به صورت تصادفی ،هر ماه از یه تخمدان فولیکول ازاد میشه، اگه یکی از لوله ها بسته باشه، با تخمکی که از اون یکی لوله ازاد میشه میتونی باردار بشی، بهنرین راه ، سونو کردن وسط سیکل توی هر ماه هست

من چپم چسبندگی داشت، باردار شدم البته نمیدونم با تخمک سمت راست یا چپ ، باردار شدم، به صورت تصادفی ،ه ...

یعنی با سونو هم میشه فهمید چسبندگی داره یا نه😓

من شنیدم فقط با عکس رنگی

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا