2777
2789
عنوان

مادر شوهر

465 بازدید | 62 پست

سلام دوستان عزیزم من چند روز کلا اعصبی شدم و استرسم بیشتر شده من با مادر شوهرم زندگی میکنم کلا دلم بهونه گیری میکنه همش ی جوریم خواهرم میخواد بیاد خونم اینجوری مادر شوهرم هست راحت نیستم ...

من ی زن قویم ک نا امید نمیشم از زندگی هنوز امید دارم ک بالاخره خونم مستقل میشه   

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

🤔 تون موقع از ماهه یا نع؟ 

برای آرزوی خودمو خودت صلوات 🥰🥰🥰به لطف خدای مهربون و دعای شما نی نی سایتی های خوب که اگه دعا نمی‌کردید خدا منو لایق نمیدونست منم شدم مامان 😍😍😍😍خدایا شکرت بابت هدیت و این هدیه رو نصیب هر کسی که لایقشه بکن ممنونم 🥰🥰🥰هنوزم بر این باورم که بچه ای که مادرش اینقدر باید براش صبر کنه نباید بوسید فقط باید گاز گرفت قربونت بره مامان الهی دورت بگردم😍😍😍😍😍😂این بچه حاصل 50تا بی بی چکه و 10 تا آزمایش بارداری که همشون بتاشون 2 میشد ولی الان به لطف خدا شد 73 😍😍😍😍اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم به نیت سبز شدن دامن همه ی خانمای منتظر دیگه 🥰🥰میشه باز دعا کنین بچم سالم باشه همش نگرانم زندگیه سختی داشتم میترسم بارداری سختی داشته باشم🥺 ممنونم 😔😔 هفته 7 رفتم سونو دادم گفتن هفته 5 هسی لطفا برا اینکه بارداریم پوچ نباشه و تو هفته 5 نمونم دعام کنین🥺 جنین نازنینم رفت ولی دلم نمیاد امضامو پاک کنم 😔😔😔😔 برام دعا کنین ممنونم

تا کی قراره باهم زندگی کنین؟. این‌طوری ک هر بار مهمون بیاد، مادرشوهرت اینام هستن؟ 

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

کلا اصلا دیگه صبر سر اومده من ادم کم صبریم اعصبی بودم ولی الان ب معنای واقعی کلمه دلم هیچی نمیخواد حوصله ندارم اگه تنها باشم ی ناهار حاضری میخورم اینا هستن همش باید استرس چی درس کنم باهام باشه

من ی زن قویم ک نا امید نمیشم از زندگی هنوز امید دارم ک بالاخره خونم مستقل میشه   

مال ما ک همیشه ی حرفی برای گلایه و کنایه داره

مثل عقده ای ها درحال عقده گشایی هست ازش متنفرم میگن اهمیت نده اما بیشتر پررو میشه بنظرم کاملا واضح باید ب روش آورد ک فلانی چرا اینقدر عقده ای هستی

انسانیتی نیست وقتی کار انسانها کشتن بچه هاست