2777
2789
عنوان

هر کی عکس رنگی گرفته میشه بیاد 🥺

105 بازدید | 18 پست

درد داره ؟ کجا انجام دادین کلا دردش چقدره ؟ 

کسی تو بیمارستان مهدیه انجام داده ؟ 

گروه آبی 💙وزن شروع ۶۱.۶۰۰ وزن هدف ۵۵ شروع رژیم ۹۹.۷.۱

من اوله راستم گرفتگی کم داشت اصلا درد نداشت ولی سمت چپمم بسته بود درد زیادی داشت ولی همون لحظه  تست وتموم میشه مادر شدن سختیش خیلی بیشتر از اینه.تازه با کلی درد یه کم باز شد سمت چپم

❤❤اقاجان ممنونم ❤❤سبحان الله الهی شکر❤❤❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من اوله راستم گرفتگی کم داشت اصلا درد نداشت ولی سمت چپمم بسته بود درد زیادی داشت ولی همون لحظه  ...

خداروشکر که باز شدن ؟ عزیزم سمت چپت که بسته بود را با چه چیزی باز میکنن عمل ؟ 

خداروشکر که باز شدن ؟ عزیزم سمت چپت که بسته بود را با چه چیزی باز میکنن عمل ؟ 

ممنون.ن دکتر گفت عمل کن ولی با یه مرکزی تو کرج تماس گرفتم عکسمو براش فرستادم گفت باسوند برات باز میکنم. اگه تحت بیهوشیم باشهاحتمالا باز بشه چون ترس دارم از معاینه وموقع تزریق اسپاسم داشتم 

من صارم انجام دادم دردش در حد پریود و قابل تحمله

اونجا که بودم به این فکر میکردم که برای مامان شدن اینکارو میکنم

ولی واقعا ترس نداره دردشم کمه بیشتر یه فشاری رو داخل بدنت حس میکنی اونم در حد یکی دو دقیقه

پسرم فقط از معجزه خدا ولطف امام حسین هست🥰خدايا خودت مراقبش باش الهي همه منتظرا زودتر به خواسته دلشون برسن،براي ني ني جونم صلوات بفرستين دوستام💋💋
منم میترسیدم برا ای یو ای عکس انداختم باردار شدم به مادر شدن فکر کن و صلوات و ایت الکرسی بخون 

ببخشید میپرسم شما همسرتون مشکل دارن؟

من صارم انجام دادم دردش در حد پریود و قابل تحمله اونجا که بودم به این فکر میکردم که برای مامان شدن ...

ممنون گلم که اومدی 

منم میترسیدم برا ای یو ای عکس انداختم باردار شدم به مادر شدن فکر کن و صلوات و ایت الکرسی بخون 

مرسی عزیزم که تو تاپیکم شرکت کردی 😍

ببخشید میپرسم شما همسرتون مشکل دارن؟

ممنون از اینکه شرکت کردی گلم ... میترسم لوله هام بسته باشه میشه شماره اون مرکزو به منم بدین 

ممنون از اینکه شرکت کردی گلم ... میترسم لوله هام بسته باشه میشه شماره اون مرکزو به منم بدین 

بیا تو خصوصی برات میفرستم