2777
2789
عنوان

اقدام به بارداری

93 بازدید | 12 پست

سلام راهی واسه درمان تنبلی تخمدان وجود داره؟؟من سه ماه پیش سونو دادم و کیست های ریز داشتم و دکتر برام متفورمین و سیپروترون کامپاند تجویز کردن و سه ماه مصرف کردم و امروز رفتم سونو دادم هیچ تغییری نکردم مثل سونو قبل هستش من چیکار کنم خیلی نگرانم که هیچوقت باردار نشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نگران نباش،تنبلی تخمدان خیلیا دارن و این کیستا هم از بین رفتنی نیست،تنها کاری که میکنی داروهایی که دکتر داده مصرف کن و خودت رو ببند به گرمی خوردن،خرما و ارده و شیره و زیتون و گردو و چای زنجبیل و عسل و رازیانه بذار توی رژیم غذاییت،روی پنیر هم سیاه دونه بریز بخور،وزنت رو هم اگه زیاده سعی کن ده درصدش رو کم کنی.من خودم هن داشتم از ترس نازایی  و حرفای بقیه بعد از سه سال گذاشتم،همون بار اول باردار شدم الان هم ۲۸ هفته هستم.ولی تو اصلا عجله نکن.

نگران نباش،تنبلی تخمدان خیلیا دارن و این کیستا هم از بین رفتنی نیست،تنها کاری که میکنی داروهایی که د ...

چشم حتما از این ماه بیشتر رعایت میکنم.بسلامتی عزیزم انشالله خدا نی نی تو حفظ کنه