2777
2789

خسته شدم دخترم ۷ ماهشه شیر اصلا نمیخوره وزنشم ۱ماهه بالا نرفته۷ کیلو هست هرجا میبرم فقط داروی چاق کننده میدن بچم شیر نمیخوره تا چاق بشه دردم شیر نخوردنشه دکتر حبیبی امامی وخامنه پور بردم اما هیچ افاقه نکرد کمکم کنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم مگه دکتر عفونی نیس تغذیه ام میشه؟؟

آره عزیزم متخصص نوزادان هم هست تو همه چی سر در میاره ، من هم امامی و حبیبی رو امتحان کردم ولی این یه چیز دیگست

یا فاطمه الزهرا (س) دعام کن مادر
آره عزیزم متخصص نوزادان هم هست تو همه چی سر در میاره ، من هم امامی و حبیبی رو امتحان کردم ولی این یه ...

دیگه داغونم این بچه روحو روانمو بهم ریخته رفلاکسم داره بچم وزن نمیگیره اصلا چطوری نوبت بگیرم؟؟

دیگه داغونم این بچه روحو روانمو بهم ریخته رفلاکسم داره بچم وزن نمیگیره اصلا چطوری نوبت بگیرم؟؟

تلفنی نوبت میده، از ساعت ۹ تا ۱۰ باید باشماره هاشون تماس بگیری تا برای همون روز بهت نوبت بدن، فقط مطبش خیلییییی شلوغه و معطلی زیادی داره

یا فاطمه الزهرا (س) دعام کن مادر

منم پسرم8 ماهشه و 7ونیمه وزنش دقیقا حالتو میفهمم منم پیش امامی و حبیبی بردم خیلی فرق نکرده ، پسرمن اصلا دهنشو برا غذا باز نمیکنه دیگه دیوونه شدم شما اگه دکتری بردید و تاثیر داشته به منم بگید امتحان کنم

عزیز های دلم دکتر طارمی خیلی خیلی سنگ دلم بچه ام الکی فرستاداتاق عمل اشتباه کرده بود

سلام میشه لطفا بگین مشکله بچه تون چی بود؟پسرع من الان بستریه دکترشم طارمیهاس،با این حرفت نگران شدم 

مشکل اش رفلاکس بود تو ماشین بالارود بهم گفت غذا رفته تو ریه اش باید عمل بشه تشخیص اش اشتباه بود بعد عمل بچه ام طوری شد که آب هم بالا میاورد بعد خدا بچه ام دکتر فریبا صیغلی فوق تخصص کودکان تو تهران نجات داد اگر شرایط داری بچه ات ببرتهران بیمارستان کودکان نزار اینجا عذابش بدن

[QUOTE=234057822]مشکل اش رفلاکس بود تو ماشین بالارود بهم گفت غذا رفته تو ریه اش باید عمل بشه تشخیص اش اشتباه بود بعد ...[/QUOTE

سلام منم نظرم همینه.تشخیص دکتر طارمی اصلا درست نیست

علاقه شدید هم به بستری کردن بچه ها داره، از دم همه رو میکه بستری، چند سال پیش بچه منو گفت سریع   ببر بستری کن عفونت شدید داره خوته نبر همین الان مستقیم ببر بستری تو مدفوع بچه ات خون دیده شده، خیلی خطرناکه،در حالی که بچه گزیه میکرد اشک داشت و ادار میکرد ووزن کم نکرده بود،فقط آلرژی به لبینیات داشت .لبنیات وقطع کردم بچه خوب شد بدون حتی یه دارو بچه خوب شد