2777
2789
عنوان

معجزه چله زیارت عاشورا

57033 بازدید | 66 پست

سلام دوستان من چند وقت پیش حاجات مهمی داشتم که گفتن چله زیارت عاشورا خیلی خوبه و جواب میده توی نی نی سایت هم کلی سرچ کردم خیلیا گفته بودن جواب نگرفتن و ....

جالبه من چله رو تمام کردم و به طور معجزه آسایی بعد یک هفته از پایان چله حاجتم رو گرفتم

گفتم این تجربه رو باهاتون به اشتراک بزارم شاید به درد کسی بخوره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه به صورت عادی خوندم هر روز یک بار زیارت عاشورا با یک لعن و یک صلوات

اها مرسی گلم 😭😍

😒اگه بی ادب و بی منطقی ریپ نزن لطفا😒 😐خطاب به آدم مورد علاقه‌ام: میخوام بهت بگم اصلا مهم نیست که چقدر از هم دوریم، تو واسه منی و منم واسه تو.M🥺❤️
منم یکی دوبار نتیجه گرفتم تو گذشته ولی بار آخری که همین تازگیا بود نه ،😓

من اصلا نتیجه نگرفتم

وقتی میبینم بقیه گرفتن ،بخدا خسود نیستم خوشحال میشم اما از اینکه خدا جزو بندهاش حسابم نکرذه حالم قد میشه😭😔

واقعا استارتر؟ منم دیروز از بچه ها بهترین معجزه دعا رو خواستم چله حق شناس پیشنهاد دادن یعنی میشه منم ...

اره واقعا به حاجتم امیدی نبود اما من خوندم میتونم بگم اخراش زیاد امیدوار نبودم اما خداروشکر شد حالا دوباره میخوام شروع کنم واسه یه حاجت دیگه اون حاجتم هم مثل همین یکی نیاز به معجزه داره فقط😅

اگه بشه میام میگم 

اخی عزیزم شاید یه خیری توش بوده  اگه برات مقدوره به روش آیت الله حق شناس بخون شایدشد

من به همین روش ایت الله حق شناس خوندم

میدونی من چهارماه خپاستم از خدا‌چله نماز شب گرفتم

نماز صبحمو میخپندم‌همه چیزشو رعایت کردم‌ولی نشد 😭😔😔😔

من اصلا نتیجه نگرفتم وقتی میبینم بقیه گرفتن ،بخدا خسود نیستم خوشحال میشم اما از اینکه خدا جزو بندها ...

منم واسه این حاجت آخریم خیلی ناراحت شدم دقیقا همین احساس تو اومد سراغم چون این خواسته یه جورایی مهمتر بود ولی نشد حتی تصمیم گرفتم دیگه دعا نکنم،😓😓

اره واقعا به حاجتم امیدی نبود اما من خوندم میتونم بگم اخراش زیاد امیدوار نبودم اما خداروشکر شد حالا ...

آره تو رو خدا بیا بگو منم میخوام با امید پارس شروع کنم چله حق شناس و برداشتی؟ توی چله اصلا گناه نکردی؟