2777
2789
عنوان

قرص لیورگل

121109 بازدید | 28 پست

سلام 

خانمها کسی هست قرص لیورگل استفاده کرده باشه? من صورتم جوش داشت گفتن لیورگل بخور کبدو پاکسازی میکنه الان چند هفته ای هست میخورم ولی صورتم پر جوش شده 

گر نگهدار من آن است که من میدانم.      شیشه رادربغل سنگ نگه میدارد

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من زیاد مصرف کردم زیاد خوردی کبد و داغ کرده قطعش کن یه ماه باید بخوری همیشه باز بینش فاصله یه ماه مج ...

واقعا?? من شاید کمتر از دو بسته  کلا استفاده کردم ولی صورتم بدتر شده احتمال داره ب کسی نسازه پس?

چی خوردی بی دلیل که صورت پر از جوش نمیشه من خودم یبار ارده خوردم همزمان ابرسان الوئه ورا هم استفاده میکردم الرژی شدید دادم پر از،جوش شدم لیورگل خوردم یه مدت بعد دیدم تاثیر نداره جوش هامم زیاد شده قطعش کردم کبدم بخاطر ارده خیلی داغ شده بود لیور گل نباید میخوردم بلافاصله یه مدت کاسنی خوردم و ماسک زدم خوب شدم

چی خوردی بی دلیل که صورت پر از جوش نمیشه من خودم یبار ارده خوردم همزمان ابرسان الوئه ورا هم استفاده ...

طب سنتی بهم گفتن حرارت کبدم بالاست ،شاید ب خاطر اون لیورگل نمیسازه

واقعا?? من شاید کمتر از دو بسته  کلا استفاده کردم ولی صورتم بدتر شده احتمال داره ب کسی نسازه پس ...

این قرص عوارضی نداره تمام دنیا استفاده میشه باید هم درست مصرف بشه لیور گل ۷۰ روزی دو تا نیم ساعت قبل ناهار و شام اما گاهی یه چیزی خوردیم کبد خیلی داغ شده اینم مصرف میکنی بلافاصله بدتر میشه مثل خود من

این قرص عوارضی نداره تمام دنیا استفاده میشه باید هم درست مصرف بشه لیور گل ۷۰ روزی دو تا نیم ساعت قبل ...

ممنون عزیزم ،با این اوصاف وقتی حرارت کبد بالاست نباید پس استفاده کرد 

طب سنتی بهم گفتن حرارت کبدم بالاست ،شاید ب خاطر اون لیورگل نمیسازه

دکتر رفتی یا عطاری؟ اگه عطاری رفتی که هیچ اونا سواد ندارن یه چیزی میگن فقط کبد خودش کلی معاینه داره ازمایش،خونم میگیرن ببینن کبد چرب داری یا نه بعد دارو تجویر میشه حتی گیاهی یا ممکنه پزشک با یه شرح حال تشخیص بده کبد کمی مشکل داره چون این دارو عوارض نداره نگران کننده نیست احتمالا از این دارو امام کاظم استفاده نکردی؟ چون این دارو کبد و خراب میکنه 

دکتر رفتی یا عطاری؟ اگه عطاری رفتی که هیچ اونا سواد ندارن یه چیزی میگن فقط کبد خودش کلی معاینه داره ...

دکتر طب سنتی گفت ک حرارت کبدت بالاست ،چندتا دکترم رفتم

قرص مخمر بگیر پودر کن یا همون پودرش و بگیر یه مقدار بریز تو اب بزار بمونه نیم ساعت بعد صورتت و تمیز بشور که چرب نباشه این و بزن به صورتت بزار ده دقیقه یه ربع بمونه بعد با اب خالی بشور تکرار کن تا وقتی صورتت تمیز بشه ضدعفونی کننده بسیار خوبیه چربی پوستم میگیره تقویت کننده هم هست من خودمم انجام میدم 

قرص مخمر بگیر پودر کن یا همون پودرش و بگیر یه مقدار بریز تو اب بزار بمونه نیم ساعت بعد صورتت و تمیز ...

از عطاری ? برای جوش درمانی ندارید یا خوراکی یا موضعی?

دکتر طب سنتی گفت ک حرارت کبدت بالاست ،چندتا دکترم رفتم

اگه پزشک رفتی و بهت دارو داده که مصرف کن اخه بعضیا میگم ما دکترا طب سنتی داریم چنین چیزی تو کشور وجود نداره اگه کسی گفت دروغ میگه ما فقط phd  طب سنتی یا همون طب ایرانی داریم که مال پزشک هاست دوره تخصصی حساب میشه ۵ ساله است اینقد متاسفانه غیر پزشک به اسم طب سنتی مداخله در درمان کردن ادم اعتماد نمیکنه تو کرونا هم هست نمیشه گفت گرمیجات و حذف کن اونم تو این زمستون که ویروس بیشتره حالا غیر از داروهات مخمر رو استفاده کن خیلی خوبه 

از عطاری ? برای جوش درمانی ندارید یا خوراکی یا موضعی?

اره عطاری ها دارن این واسه جوش خوبه که بهت گفتم دارو ساختنی داره یه محلول هست باید بدی داروخانه واست درست کنه موضعی میزنی روی جوش خیلی خوبن اگه زیاد جوش میزنی قیمتی هم نداره بگو واست درست کنه دکتر داروساز