2777
2789
فرقش با بقیه تیکرها چیه؟ نه تا ۲۹ باید برا طبیعی اما چون سز هستم دکتر ۲۴ رو نامه زد برا زایمانم

ای جان،ایشالا به سلامتی زایمان کنی و پسرکوچولوتو بغل بگیری عزیزم.برا ماهم دعا کن نی نی مون سلامت بیاد بغلمون.

خدا جونم خودت مواظب تو دلیم باش🤰  فقط به خودت سپردمش 🤗🙏مسافر کوچولومونو👼 سلامت برسون بغل من و باباش 💞💑تیکر تولد گل پسرمه👦 پسرم،مرد کوچک من،نمیدانم از کجای این جهان امده ای که تمامت بوی بهشت میدهد💎

تو ۱۸ هفته تقریبا حرکاتشو متوجه میشدم

منم نی نیم دختره

سونو انومالی با احتمال ۸۰درصد گفته😁😁😁

راستی مامانلی بهار ۱۴۰۰ تاپیک دورهمی زدم برای استفاده از تجربیات همدیگه

https://www.ninisite.com/discussion/topic/4944515/مامانای-بهار-۱۴۰۰-بیاید-کنار-هم-باشیم

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ای جان،ایشالا به سلامتی زایمان کنی و پسرکوچولوتو بغل بگیری عزیزم.برا ماهم دعا کن نی نی مون سلامت بیا ...

انشاالله همه مادرا پدرا چشم انتظار نی نی بسلامت نی نی شونو بغل کنن .توکل به خدا.الهی هیچکس ناامید نشه.من خودم ی تجربه نلخ داشتم و دعا میکنم برا هیچکس پیش نیاد.الهی آمین

نفسم ،هم نفسم؛هر نفسم فدای تو
انشاالله همه مادرا پدرا چشم انتظار نی نی بسلامت نی نی شونو بغل کنن .توکل به خدا.الهی هیچکس ناامید نش ...

رفتم تاپیکتو خوندم،خیلی ناراحت شدم برات.ولی الان که میبینم پسرت تو راهه و چیزی نمونده بغلش کنی،خیلی خوشحال شدم که خدا برات جاشو پر کرده هرچند بعضی اتفاقات هیچ وقت از یاد ادم نمیره .

منم همش نگرانم بابت اینکه براش اتفاقی بیفته نمیدونم چرا...وقتی هم میشنوم برا کسی همچین اتفاقی افتاده بیشتر دلشوره میگیرم.

خدا خئدش همه نی نی هارو سلامت برسونه بغل مامان و باباش.

خدا جونم خودت مواظب تو دلیم باش🤰  فقط به خودت سپردمش 🤗🙏مسافر کوچولومونو👼 سلامت برسون بغل من و باباش 💞💑تیکر تولد گل پسرمه👦 پسرم،مرد کوچک من،نمیدانم از کجای این جهان امده ای که تمامت بوی بهشت میدهد💎
رفتم تاپیکتو خوندم،خیلی ناراحت شدم برات.ولی الان که میبینم پسرت تو راهه و چیزی نمونده بغلش کنی،خیلی ...

توکلت به خدا باشه .و اینو بدون خدا هر غمی به ادم میده خودشم قانع میکنه الانم همه چیو سپردم به خدا انشالله براهمه بخیر پیش بره برا منم همینطور.التماس دعا

نفسم ،هم نفسم؛هر نفسم فدای تو