2777
2789
عنوان

میخوام هوو بیاد باهم زندگی کنیم

801 بازدید | 13 پست

من دوساله ازدواج کردم از وقتی اومدم حامله شدم و یه دختر یکساله دارم..شوهرم ۱۲سال ازم بزرگتره .از نظر مالی وضعش خوبه ..عالی نه ولی در حدی خوبه..ولی اخلاقش جوریه که انگار من آدم آهنیم باید ۲۴ ساعت کار کنم یه ذره بشینم میگه پاشو کار کن..خونه باید برق بزنه نهار و شام غذا متفاوت  و عین رستوران باشه.‌دخترمم ب شدت از اون بچه های نا آرومه و فقط گریه میکنه هر لحظه..حق ندارم توی روز یه نیم ساعت بخوابم و فقط باید کار کنم..میخوام یه زن دیگه بگیره بیاره توی خونه ..من فقط میخوام با دخترم یه اتاق زندگی کنیم..ولی زندگی کنیم نه از صبح تا شب حمالی کنم فقط

😂😂😂😂 خوب اگه اونم کار نکرد کار اونم ریخت سرت چی؟

من هرکس درخواست دوستی بده قبول میکنم ولی سوال چرت جواب نمیدم عکس نمیدم قد و وزن نمیگم اگه آقا باشی به ثانیه میفهمم وقتت رو هدر نده

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بجای هوو گرفتن که همون یه اتاق هم بهت نده یه کمکی بگیر روزی دوساعت بیاد کمک بعد هم مگه شوهرت دایم خونه است

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

مقصر خودتی که اون داره برات برنامه میده تو هم عمل میکنی. می خواد ناراحت بشه، اخم و تخم کنه، غر بزنه، اصلا برات مهم نباشه، بهیچ وجه، حتما در طول روز برای خودت هم وقت استراحت بذار هم مطالعه هم تفریح و هنر. بعضی کارها رو هم کم کم بنداز رو دوشش

وههه این شوهرت از اون شوهراست اخه چه وضعیه حالا اومدیم هوو اوردی اون سوگلیش شد تورو فراموش کرد چیکار میکنی اصلا شوهرتو دوست داری؟

نه من بیهوده گرد کوچه وبازار میگردم                          مزاح عاشقی دارم پی دلدار میگردم💔
منم میخوام یدونه از این هوو ها     کجا میفروشن

ببخشید از این اصطلاحی که به کار میبرم 

دیوونه خونه

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

خب یه کمکی بگیر بیاد برای تمیز کردن خونت و آشپزی(نهار) تو فقط بچه داری کن و شام حاضر کن

پریشاهدخت قصه ها...بنشین کنار من سادگیه دیدنی/حرف بزن ای غزل سالها شنیدنی/چای به نیمه رسید نقل لبت آب شد/حرف بزن ای غزل نغمه ی جان منی