2777
2789
عنوان

دوست پسر قبلی😑

331 بازدید | 17 پست

سلام دوستان

من حدودا دو سه سال پیش تو یک رابطه بیمار بودم اوایل رابطه طرفو دوست داشتم تا اینکه یک کارایی کرد که ازش زده شدم مثلن با دخترای مختلف بود دم به دقیقه فحش میداد به خانوادم یکی دو بار با هم بهم زدیم و دوباره با زور برگردوندم هدفشم تو رابطه این بود که فقط ازم پول بگیره باعث شده بود کل زندگیم بهم بریزه ولی هنوزم که هنوزه دست بردار نیست و اینکه الان حدودن یک ساله که ندیدمش چون دیگه اصلن تنهایی بیرون نمیرم یا با ماشین میرم ولی هر موقع که منو میبینه تهدیدم میکنه یه بار بهم گفت اگه فلان کارو نکنی خواهرتو میکشم سرشو میزارم جلوی خونتون و کلن از این لات و لوتای پارک بود الان من واقعن از تنهایی بیرون رفتن میترسم همه جا با ماشین میرم بیرون و اصلن زیاد بیرون نمیرم به نظرتون چه کار کنم🙄

نظرم اینه که اولا لاف میزنه دوما حتما به یکی شده حتی پلیس بگو بفهمه از رو شدن ماجرا نمیترسی خودش میره

من هرکس درخواست دوستی بده قبول میکنم ولی سوال چرت جواب نمیدم عکس نمیدم قد و وزن نمیگم اگه آقا باشی به ثانیه میفهمم وقتت رو هدر نده
نظرم اینه که اولا لاف میزنه دوما حتما به یکی شده حتی پلیس بگو بفهمه از رو شدن ماجرا نمیترسی خودش میر ...

مامانم میدونه اونم میدونه که مامانم میدونه🤦🏻‍♀️ ولی واقعن ازش میترسم☹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مامانم میدونه اونم میدونه که مامانم میدونه🤦🏻‍♀️ ولی واقعن ازش میترسم☹

نترس تا نترسی کسی ازت نمیتونه باج بگیره قطعا به پلیس بگو

من هرکس درخواست دوستی بده قبول میکنم ولی سوال چرت جواب نمیدم عکس نمیدم قد و وزن نمیگم اگه آقا باشی به ثانیه میفهمم وقتت رو هدر نده

😐😐😐

این دیگه کی بوده من کلی دوست پسر داشتم بدترینشون ی عوضی اشغال بود ک زنگ زد خونمون ب مادرم خدابیامرز گفت دخترت با من دوسته من دوست پسرشم دیگه جنازه میدم تحویلو سرخواهرت میبرمو اینا 

این دیگه خیلی روانیه.

ولی ممکنه هم دور از جون ی کاری کنه ها این تعادل روانی نداره اون دوست پسر منم ک زنگ زد خونمون میخواست از پن باج بگیره منم اصلا ازش خوشم نمی اومد تهدید کرد من نادیده گرفتم تا دیدم الکی نمیگفته 

هی نگین قدم نورسیده مبارک😏😏😏تا حالا بیست بار اومدم تعلیق شدم 😏😏😏