2777
2789
عنوان

سرپرستی بچه رو قبول کنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1421 بازدید | 63 پست

اگه پدرش هیچوقت نمیاد دنبالش من با کمال میل به عنوان فرزند دومم بزرگش میکنم قصد بارداری داشتم اما اینکار بهتره

از وقتی میام نینی سایت  حس میکنم پیشونیم بوتاکس لازم داره یا انقدر از تاپیکا حیرت میکنم ابروهام میپره بالا همون بالا هم میمونه.یا تاپیک ظلم و زن آزاری و کودک ازاری میبینم اخم میکنم برای ساعتها😐😐هعییییی🤦‍♀️ 

تو رو خدا تو رو خدا اگه اونو آوردین بزرگم زدین بچه خودتونو فراموش نکنین تو رو خدا اولویت فرزند خودتون قرار بدیم اگه وسعتون نمیرسه و قراره از خواست‌ها و آینده و تربیت بچه خودتون بزنین هرگز این کار رو‌نکنین این بلا دقیقا سر همسر من اومده ،منی که تو عمرم نفرین نمیکردم الان همش اعصابم بهم میریزه و میگم الهی خیر نبینن که شوهر منو نادیده گرفتن با اینکه بچه خودشون بود ،اگه تاپیکمو بخونی میفهمی چی میگن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قرار نیست که نیاد. آزاد بشه احتمالا بچه شو میخواد

اینجوری خیلی سخته اول برای اون بچه دوم برای پدر و مادری ک بزرگش میکنن .بازم اگر خودتون به هردلیلی نتونستید یا نخواستید و پدرش کاملا بدون نسون بچه رو به کسی خوتست بسپاره من مایلم.سو سابقه ی هردو طرفمون هم میدم بهشون و یه زمین به نام بچه میکنم

از وقتی میام نینی سایت  حس میکنم پیشونیم بوتاکس لازم داره یا انقدر از تاپیکا حیرت میکنم ابروهام میپره بالا همون بالا هم میمونه.یا تاپیک ظلم و زن آزاری و کودک ازاری میبینم اخم میکنم برای ساعتها😐😐هعییییی🤦‍♀️ 
اینجوری خیلی سخته اول برای اون بچه دوم برای پدر و مادری ک بزرگش میکنن .بازم اگر خودتون به هردلیلی نت ...

پدر اگر الانم بگه که بچمو بعدا نمیخوام هیچ وقت این حق قانونا ازش سلب نمیشه که بچه شو بخواد پس بگیره. خب پس به چه پشتوانه ای شما این کارو حاضرید بکنید؟

تو رو خدا تو رو خدا اگه اونو آوردین بزرگم زدین بچه خودتونو فراموش نکنین تو رو خدا اولویت فرزند خودتو ...

فرق گذاشتن بده دیگه

چه از این ور چه از اون ور 

اونام دیگه از اون ور بوم افتادن!

پدر اگر الانم بگه که بچمو بعدا نمیخوام هیچ وقت این حق قانونا ازش سلب نمیشه که بچه شو بخواد پس بگیره. ...

من خواهرم سه سال پیش یه بچه ای رو از یه گدا توی خیابون خرید😐 بله خرید.یعنی رفت بهش کمک کنه خانومه گفت نمیتونم نگهس دارم به پاهاش افتاد  و ادرس ابجیمو گرفت که بیان برای کارای قانونیش  ولی به حدی اذیتش کردن که تا حالا ثدمیلیون ازش باج گرفتم یعنی بچه اون وقت نوزده روزش بود تا بکسالگی کاری نداشتن اما بعدش هربار میگفتم فلان قدر کم داریم بجمونو بده میخوایم بدیم به یه تاجر ببر المان بهمون انقدر پول بده.ماهم مجبوری پول میدادیم یبار پلیس اوردن گفتم خواهرم بچه رو دزدیده بعدم دیدن پای خودشون گیره رضایت دادن.الان خواهر شهر دیگه ای و پنهون از اونا زندگی میکنه و بچه سه سالشه و مثل جونش شده و متاسفانه انگار نمیتونه براش شناسنامه بگیره قانونی.من نگران این موضوعم ظاهرا امکان انتقال سرپرستی به غریبه وجود نداره

60 تومن اگه با این تورم بالا نرفته باشه

اگه میتونین بدهیش رو پرداخت کنین این جوری واسه بچه ام بهتره

یکبار به شما وابسته شه جدا شه کلی اذیت بشه و بعدش به پدرش وابسته شه سخته واسش

60 تومن اگه با این تورم بالا نرفته باشه

والا چون خانواده ی زندان انداختن و خلاف داستن به نظر اومدن ترسیدم اما دلمم میسوزه.نمیدونم شما شاید اگه مول بدید باباش ازاد شه در ازاش میتونین بگید از زندگی بچه بره بیرون