سلام خانما. من دو ماهه که مادر شدم. بچم دختره. درست چند روز بعد من تو یه خانواده بی بضاعت که دورادور خبرشون و داشتیم مادر سه قلو پسر به دنیا میاره. پدر خانواده زندانه. یکی از قل ها همون روزای اول تو بیمارستان از دنیا میره. یکی از قل ها هم مریض میشه میبرنش بیمارستان و الان بیمارستانه. مادر و یک قل دیگه متاسفانه چند روز پیش تو خونه دچار گاز گرفتگی میشن و میمیرن. الان فقط اون بچه ای که بیمارستانه مونده بدون پدر و مادر. یه بنده خدایی که دنبال کاراشون بود گفت میخوایم از پدر بچه اجازه بگیریم بچه رو خودمون نگه داریم تا از زندان آزاد شه. خودشون خیلی بچه دارن. فقط برای انسان دوستی میخوان این کارو بکنن. نظرتون چیه پیشنهاد بدیم ما بچه رو نگه داریم؟ هنوز به شوهرم چیزی در این مورد نگفتم.
اگه پدرش هیچوقت نمیاد دنبالش من با کمال میل به عنوان فرزند دومم بزرگش میکنم قصد بارداری داشتم اما اینکار بهتره
از وقتی میام نینی سایت حس میکنم پیشونیم بوتاکس لازم داره یا انقدر از تاپیکا حیرت میکنم ابروهام میپره بالا همون بالا هم میمونه.یا تاپیک ظلم و زن آزاری و کودک ازاری میبینم اخم میکنم برای ساعتها😐😐هعییییی🤦♀️
تو رو خدا تو رو خدا اگه اونو آوردین بزرگم زدین بچه خودتونو فراموش نکنین تو رو خدا اولویت فرزند خودتون قرار بدیم اگه وسعتون نمیرسه و قراره از خواستها و آینده و تربیت بچه خودتون بزنین هرگز این کار رونکنین این بلا دقیقا سر همسر من اومده ،منی که تو عمرم نفرین نمیکردم الان همش اعصابم بهم میریزه و میگم الهی خیر نبینن که شوهر منو نادیده گرفتن با اینکه بچه خودشون بود ،اگه تاپیکمو بخونی میفهمی چی میگن
اینجوری خیلی سخته اول برای اون بچه دوم برای پدر و مادری ک بزرگش میکنن .بازم اگر خودتون به هردلیلی نتونستید یا نخواستید و پدرش کاملا بدون نسون بچه رو به کسی خوتست بسپاره من مایلم.سو سابقه ی هردو طرفمون هم میدم بهشون و یه زمین به نام بچه میکنم
از وقتی میام نینی سایت حس میکنم پیشونیم بوتاکس لازم داره یا انقدر از تاپیکا حیرت میکنم ابروهام میپره بالا همون بالا هم میمونه.یا تاپیک ظلم و زن آزاری و کودک ازاری میبینم اخم میکنم برای ساعتها😐😐هعییییی🤦♀️
پدر اگر الانم بگه که بچمو بعدا نمیخوام هیچ وقت این حق قانونا ازش سلب نمیشه که بچه شو بخواد پس بگیره. ...
من خواهرم سه سال پیش یه بچه ای رو از یه گدا توی خیابون خرید😐 بله خرید.یعنی رفت بهش کمک کنه خانومه گفت نمیتونم نگهس دارم به پاهاش افتاد و ادرس ابجیمو گرفت که بیان برای کارای قانونیش ولی به حدی اذیتش کردن که تا حالا ثدمیلیون ازش باج گرفتم یعنی بچه اون وقت نوزده روزش بود تا بکسالگی کاری نداشتن اما بعدش هربار میگفتم فلان قدر کم داریم بجمونو بده میخوایم بدیم به یه تاجر ببر المان بهمون انقدر پول بده.ماهم مجبوری پول میدادیم یبار پلیس اوردن گفتم خواهرم بچه رو دزدیده بعدم دیدن پای خودشون گیره رضایت دادن.الان خواهر شهر دیگه ای و پنهون از اونا زندگی میکنه و بچه سه سالشه و مثل جونش شده و متاسفانه انگار نمیتونه براش شناسنامه بگیره قانونی.من نگران این موضوعم ظاهرا امکان انتقال سرپرستی به غریبه وجود نداره
والا چون خانواده ی زندان انداختن و خلاف داستن به نظر اومدن ترسیدم اما دلمم میسوزه.نمیدونم شما شاید اگه مول بدید باباش ازاد شه در ازاش میتونین بگید از زندگی بچه بره بیرون