2777
2789
عنوان

خطاب به خانوم "سارای" که زندگیشو نوشت

| مشاهده متن کامل بحث + 918 بازدید | 82 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کتاب میخونم الخصوص رمان و..  ولی داستانای اینجا یه جوریه اصلا جذبم نمیکنه😑

چون همشون برگرفته ازرمانای آبکی وتخیلیه 😐

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
من کارشناسی ادبیات دارم انقدر اشتباه شده نوشتم ادم با گوشی درصد خطاش بالا میره  بعدم میگم منظو ...

درصد خطا زماني با گوشي بالا ميره كه فقط غلط نگارشي داشته باشي، وگرنه غلط املايي توجيهي نداره به غير ازينكه مطالعه ادم كمه، يا سطح سوادش پايينه

كسايي كه زبان الماني بلدن يا شروع كردن به ياد گرفتن بيان تو تاپيكم رفع اشكال كنيم و با هم بخونيم 😊
نه تباه نیست اما من واقعا حوصله خوندن اینارو ندارم یه بار یه داستان زندگی مادر بزرگ بود که چندوقت پ ...

ها اره مامان خوجمله نوشته بود

اره منم باید عبرت بگیرم واقعا

هرچی خدا بخواد...خدا که بد نمیخواد💛متاهل💍در دایره قسمت ما نقطه تسلیمیم...لطف انچه تو اندیشی،حکم انچه تو فرمایی🙌🏻🌊«لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ»؛یه صلوات مهمونمم میکنید🙏🏻
اینجور که معلومه، عمه های من فقط اشک ریختن واسه سارای!!!!!! 😂😂اینجا همه میگید معلوم بود دروغ بود

من همشوتاآخرخوندم ولی نه گریه کردم نه ناراحت شدم 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
کتاب میخونم الخصوص رمان و..  ولی داستانای اینجا یه جوریه اصلا جذبم نمیکنه😑

من حوصله کتاب هم ندارم. خیلی داغونم 😄

آجیای مهربون برای شادی روح پدرم صلوات بفرستین. انشاالله هیچکس داغ عزیزنبینه😭😭
من کارشناسی ادبیات دارم انقدر اشتباه شده نوشتم ادم با گوشی درصد خطاش بالا میره  بعدم میگم منظو ...

نه ایشون اینو نگفت ،گفت دخترم نوشته... براش تعریف کردم اون نوشته... کلا آبدوغ خیاری بود.... در کف بودم چطور اون همه خانومها جو گیر شده بودن و اشک می‌ریختم و خانوم سارای قربون اشکاشون میرفت😅😅😅😅