2777
2789

بیاید از فوت و فن کارامو خانه داریتون بگید تا ازهم دگ یاد بگیریم... 

مثلا من اگه حبوبات دیر پزباشه یکم بهش جوش شیرین میزنم میجوشونم آبکش میکنم به راحتی پخته میشه

یا مثلا یه تیکه خیار کنار حبوبات بندازید نفخشونو کاملا میگیره

بے خیـــــال غـــــم هـــــر روزه ے دنـــــیـا جـــــانـم چـــــاے وشـــــعـرو نـــــم بـــــاران خـــــودمـانیـــــم بـــــبـــــیــن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی از اقواممون هم خیلی حساسه به تمیزیش

موقعی که میخواد مرغ بشوره تو اون صافی که مرغا و میشوره یه تیکه توری میندازه آخر کار که مرغ شستنش تموم شد آشغالا تو توری میمونه قشنگ جمعشون میکنه میندازه اشغالی

بے خیـــــال غـــــم هـــــر روزه ے دنـــــیـا جـــــانـم چـــــاے وشـــــعـرو نـــــم بـــــاران خـــــودمـانیـــــم بـــــبـــــیــن

برنجم زردباشه،موقع جوش زدن بهش یه قاشق ماست یادوغ یاآبلیمواضافه میکنم سفیدمیشه

رنگهای رنگین کمونو نمیخام_نامه های راه دورونمیخام_لحظه وساعت وعمرمن تویی_ختم کلام بابااااامن فقط تورومیخام❤💋حالیته؟!

من امسال برای اولین بار پودر لبو درست کردم به عنوان رنگ غذا برنجو قرمز کردم واسه تزیین خیلی ذوق کردم💃

زندگی مثل مادرت نیست که برای شام صدات کنه،زندگی ولت میکنه تا ازگشنگی بمیری😐خدایا مراقب آدم های خوب زندگیم باش...
موقع پخت خیار بزازیم؟

آره موقع پخت حبوبات خیار بندازی نفخشو میبره

من لپه هام دیر پزن دو سه ساعت باید بزارم تو زودپز.یعنی با جوش شیرین بزارم تو اب بمونه یا بجوشونم؟

در حین پخت یکم جوش شیرین بریز داخلش سریع میپزه

اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج