2777
2789
عنوان

وکیل خوب

133 بازدید | 11 پست

سلام دوستان

وکیل خوووب برای مهریه میخوام که پیگیر و کاربلد باشه و به نتیجه برسونه،اگر کار ِ وکیل خوبیو دراین مورد دیدید ممنون میشم به من‌معرفیش کنید.

تهران هستم عزیزان😍

خدا صلاح مارو بهتر میدونه🙏☺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون میشم عزیزم اطلاعاتشو بدید ویا اگر نمیخواید مطرح شه اینجا اگر پیج اینستا دارن معرفی کنید

اطلاعاتش رو؟؟؟چه اطلاعاتی مثلا؟شما اگر بخواین باید شمارشونو بدم باهاشون صحبت کنین ...زن و شوهر جفتشونم وکیلن...من دیدم از کاراشون 

هرکی امضامو دید یه صلوات واسه ارزوم بفرسته..😍الهی عاقبت به خیر شین
اطلاعاتش رو؟؟؟چه اطلاعاتی مثلا؟شما اگر بخواین باید شمارشونو بدم باهاشون صحبت کنین ...زن و شوهر جفتشو ...

عزیزم منظورم شماره تماسه..ببخشید بدگفتم..‌

باشه فداتشم شمارشو فردا برات میزارم اینجا..‌چون من خط شخصیشو دارم باید شماره کاریشو بدم بهت..زنگم زدی بگو از طرف همسایتون الهام زنگ میزنم

باشه فداتشم شمارشو فردا برات میزارم اینجا..‌چون من خط شخصیشو دارم باید شماره کاریشو بدم بهت..زنگم زد ...

ممنون عزیزم خیلی لطف میکنی😍

ممنون عزیزم خیلی لطف میکنی😍

خواهش میکنم عزیزم ایشالا کارت را میوفته اینا کارشون عالیه...ادمای قابل اعتمادم‌هستن..من وکیل میشناسم که از هر دو طرف پول میگیره معلومم نیس طرف کیه

من پارسال خیلی برای گرفتن حضانت بچه هام دوندگی کردم اما نمیتونستم حضانتشونو بگیرم تا اینکه یکی از دوستام وکلای پیروزو بهم معرفی کرد و بالاخره تونستم حضانتشونو بگیرم خیلی وکلای خوب بودن خدا خیرشون بده