2777
2789
عنوان

خیلی غمیگنم خیلی زیاد

294 بازدید | 29 پست

حتی از ناراحتی گریمم نگرفت ینی بغض گلومو گرفت نتونستم گریه کنم دیروز شوهرم زنگ زد گفت برف میاد شاید ماشین گیر کنه نتونم بیام برو خونه مامانت اگ برف قطع شه منم میام گفتم باشه حاضر شدم رفتم دو ساعت بعد برف قطع شد زنگ زدم گفتم برف قطع شد بیا گفت ن میخوام بمونم کارگاه تا فردا باید ی کاریو تحویل بدم راست میگفت چون هرساعتی زنگ تصویری زنگ زدم کارگاهش بود منم قهر کردم ولی برام پول زد گفت برو برا خودتو مامان خرید کن تنهایید و شام بخورید و این چیزا خیلی خوب برخورد کرد باهم امشب من خونه مامانم موندم شام اومد با بالام صحبت میکرد با منم خوب بود ی جفت کفش خواهرم سفارش داده بود اونو گرفته بود ی جفت از اونم برا من گرفته بود من از حموم اومدم موهامو شونه کردم بافتم لباس پوشیدیم اومدیم از در خونه اومدیم بیرون شد ی ادم دیگه بهم گف چرا خودتو این شکلی میکنی سر و کلتو چرا این مدلی میکنی زشت شدی گفتم خب حموم بودم گفت ن چن وقه ی جوری شدی اصلا یکم رفتیم جلوتر من شالم جلو بود باز گفت شالتو بکش جلو همش باید بهت تذکر بدم گفتم اخه کی تو ب من تذکر دادی گفت ن نمیفهمی دیگ تو با اخم رفت مغازه من حامله ام گفتم ی نسکافه بگیر برام پول شارژ ک گرفتمم بده 

کدخدایی که گمان‌گرده خدای ده ماست🙃 کدخدا نیست بلای ده ماست 😔خانه اش در ده ما نیست جدای ده ماست😔 بی‌نوا بی خبر از حال و هوای ده ماست😕 کد خدا دیر زمانیست که دیوانه شداست😶 از زمانی که به دیدار خدا رفته و  در خانه شده است 👳خانه را دیده خدارا نه ولی با همه بیگانه شده است🕵 غافل از انکه خدا در همه جای ده ماست👆 بینوا بیخبر از حال و هوای ده ماست🏕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گفت برو بابا رفت پولو شارژو گرفت برام نسکافه ام گرفت اما ی جور برخورد کرد انگار من محتاج اونم با اخم و تخم اینکارو کرد اومدم خونه چایی گذاشتم میوه اوردم پشتشو کرد باهام صحبت نکرد اومدم کفشامو ک خیلیییییی دوسشون داشتمو گذاشتم تو جا کفشیم گفت بزار اونجا فردا میبرم پس بدم برا تورو منم هیچی نگفتم گذاشتم تو مشما گذاشتم جلو در بعدم من اومدم اتاق نشسته سرش تو اینستاعه و تخمه میخوره همش فکر میکنم زشتم فکر میکنم دیگه دوسم نداره بعد ۲ روز ک اومد این رفتارو کرد باهام

کدخدایی که گمان‌گرده خدای ده ماست🙃 کدخدا نیست بلای ده ماست 😔خانه اش در ده ما نیست جدای ده ماست😔 بی‌نوا بی خبر از حال و هوای ده ماست😕 کد خدا دیر زمانیست که دیوانه شداست😶 از زمانی که به دیدار خدا رفته و  در خانه شده است 👳خانه را دیده خدارا نه ولی با همه بیگانه شده است🕵 غافل از انکه خدا در همه جای ده ماست👆 بینوا بیخبر از حال و هوای ده ماست🏕
گفت برو بابا رفت پولو شارژو گرفت برام نسکافه ام گرفت اما ی جور برخورد کرد انگار من محتاج اونم با اخم ...

ازت ناراحته غیرتی شده گلم بدون موهاتم بافی بهت می اومده چون خوشگل شدی حسودیش شده غیرتی 

شب قبل بهت پول داده بعد دوباره میگی پول شارژ بده

داده باشه پول داد برا شامم برا شارژم نداده من شارژو قبل اینوه پول بده خریده بودم گفتم بهش بگیرم بیای حساب کنی گف بگیر

دوست داشتی شوهرت سیب زمینی باشه ؟! خیلی ام خوبه.

شما فقط اینو دیدی ک گفته شالتو بکش جلو؟ اینکه برام کادو گرفته گفته بزار پس بدم هیچی نیس اینکه بهم بی توحهی میکنه هیچی نیس من حجابم عین همیشه بود 

داده باشه پول داد برا شامم برا شارژم نداده من شارژو قبل اینوه پول بده خریده بودم گفتم بهش بگیرم بیای ...

میدونم ولی منظورم اینه انقدر حساب کتاب جالب نیست

که اونم برگرده بگه کفشاتو پس میدم

مازم حامله ای زود رنجی دیگه بارداری کی تا حالا ناز شده همه توپولی و زشت میشن ول کنا حرفش مهمه مگه😑

اینکه گف کفشارو بزار ببرم خیلی بهم برخورد خودش دید چقد خوشحال شدم مگ من چیکار کردم بی دلیل بود همش