2777
2789
راستش پسره تنهاس کسی رو نداره ۳ ساله همو دوس داریم باید منت دایی و اینا بکشه الانم ی ماه پیش ب بابام ...

دوستته

یا رلته؟!

منتظر معجزه خدام.. :) بازمیشه این در ...صبح میشه این شب ... صبر داشته باش ... :)کسایی که توی تاپیکشون یا امضاشون درخواست صلوات دارن من براشون صلوات میفرستم اما حال ندارم اعلام کنم تا اینجا اومدی یه صلوات مهمونم کن به عشقم برسم:) از این کاربری دونفر استفاده میکنه خانم مارپل بازی در نیارین بگین تاپیک ها فرق داره 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

راستش پسره تنهاس کسی رو نداره ۳ ساله همو دوس داریم باید منت دایی و اینا بکشه الانم ی ماه پیش ب بابام ...

الهی ناراحت نباش حسم میگه اونم مث تو ناراحته و شرمندست از اینکه بدقولی کرده.بنظرم اول باهاش حرف بزن ببین چی میگه سر خود رابطتو باهاش کات نکن

🖤عزیز وطن غریب وطن بی نوا وطن🖤نفسم این خاکه خون گرمم پاکه🖤
دوستمه حدود ۴ سال باهمیم

خب میتونی مشکلتو دقیق بگی تا راهنماییت کنن دوستان؟

چرا میخوای ازش جدا شی؟

منتظر معجزه خدام.. :) بازمیشه این در ...صبح میشه این شب ... صبر داشته باش ... :)کسایی که توی تاپیکشون یا امضاشون درخواست صلوات دارن من براشون صلوات میفرستم اما حال ندارم اعلام کنم تا اینجا اومدی یه صلوات مهمونم کن به عشقم برسم:) از این کاربری دونفر استفاده میکنه خانم مارپل بازی در نیارین بگین تاپیک ها فرق داره 
الهی ناراحت نباش حسم میگه اونم مث تو ناراحته و شرمندست از اینکه بدقولی کرده.بنظرم اول باهاش حرف بزن ...

فردا ی قرار حضوری دارم باهاش میخام کلی باهاش حرف بزنم که خودت تنهایی بیا اگ منو میخای خواهرتو بهش بگو بیاد حالا نمیدونم چی میشه نمیتونم ازش جداشم😔😔

من

از بچگی با هم بزرگ شده بودیم اما این اواخر کلا یه آدم دیگه شده بود

خدایا تنها امیدم تویی نا امیدم نکن....😔.                             لطفاً برای حاجت دلم یه صلوات بفرستین🙏.                        درخواست دوستی قبول نمیکنم🙏❤️
خب میتونی مشکلتو دقیق بگی تا راهنماییت کنن دوستان؟ چرا میخوای ازش جدا شی؟

منم از شماها راهنمایی و مشاوره میخام طرف پدر مادر نداره خب ی ماه پیش داییش زنگ زد با بابام حرف زدن که میخان بیان و بعد ۳ روز تماس گرفتن باز گفتن کرونا گرفتیم معذرت خواهی کردن و گفتن انشالا بهتر بشیم میاییم الانم واقعا ناامید شدم یه ماهه از این موضوع میگزره خبری ازشون نیس خواهرش زنگ میزنه میگه ببخشید واینا حالا منم موندم بابام و خانوادم میگن ولشون کن اینا نمیان الکی وعده میدن منم پسره رو دوس دارم واقعا اخلاقمون باهم تفاهم داره فقط مشکلش اینه تنهاس میگه اونا نیومدن خودم تنهایی میام حاالا واقعا گیر کردم بلاتکلیفم؟