2777
2789

من یه پسرِ ۹ روز دارم که با عدد بیلیروبین ۴.۵ از بیمارستان در ۲۴ ساعت اول زندگیش مرخص شد، در ۴ روزگی تست رو تکرار کردیم که به ۱۴.۵ رسید که به مدت دو شب و سه روز توی دستگاه موند که عدد به ۸.۷ رسید و مرخص شد که اون روز ۶ روزِ بود امروز که ۹ روزه بود تست رو تکرار کردیم که به ۱۰ رسیده دوباره ، از طرفی امروز جواب تست عربالگری که تو ۴ روزگیش دادیم اومد که تیروییدش tsh عدد ۵.۲ رو نشون داد که اونجوری که خودم سرچ کردم باید زیر ۵ باشه وگرنه که کمکاری داره و باید هرچه سریعتر درمان شه ولی امروز دکترش میگه اشکال نداره ولی خیلی دلم اشوبِ 

از دوستان کسی هست که تجربه ای داشته باشه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اون tsh که زیر 5 باشه مال بزرگسال هاس مقدار نرمال رو تو خود برگه آزمایش واسه نوزاد چن زده؟&nbs ...

زده تا ۱۶ ولی واسه همه زده واسه بچه ها چندجا که خوندم باید زیر ۵ باشه 

دنبالِ یه دکتر اطفال خوبِ دیگم میگردم که ببرم پیش اون احساس کردم این دکترِ زیاد حالیش نیست

الان هم نگرانم که دوباره بالا بره هم بابتِ تیروییدش اعصابم خیلی خوردِ

اگه خوب شیر میخوره بالا نمیره میدونم چه حسی داری منم خیلی استرس داشتم هی فکر میکردم صورتش زرده 

ببین عزیزم تازه زایمان کردی بیش از حد به اعصابت فشار میاد وقتی زیر نظر دکتر هستی نگران نباش 

اگه خوب شیر میخوره بالا نمیره میدونم چه حسی داری منم خیلی استرس داشتم هی فکر میکردم صورتش زرده  ...

اره خیلی نگرانم همش استرس دارم انگار یه چیزی ته دلم هی شور میزنه 

زایمانمم اورژانسی شد چون تو ۳۶ هفته زاییدم کیسه ابم پاره شد از وقتی هم دنیا اومد همش سرپام با بخیه و اینا همش بی خوابم نمیدونم چیکار کنم بعدم دیدم که کمکاری تو بچه ها باعث عقب ماندگی میشه اصلا ارامش ندارم

بعدم اون مدتی که تو بیمارستان بستری بود من فقط گریه کردم میترسم دوباره بخاطر زردی بستری سه

زده تا ۱۶ ولی واسه همه زده واسه بچه ها چندجا که خوندم باید زیر ۵ باشه  دنبالِ یه دکتر اطفال خو ...

عزیزم چیزی که تو اینترنت زده واسه نوزاد نیست واسه نوزاد بالاتره ولی خب واسه اطمینان یه متخصص هم ببر انشالله که نی نی ات سلامت باشه🍃♥️

عزیزم چیزی که تو اینترنت زده واسه نوزاد نیست واسه نوزاد بالاتره ولی خب واسه اطمینان یه متخصص هم ببر ...

ممنون عزیزم دنبالِ یه دکتر خوب دیگم میگردم اگه میشناسین ممنون میشم راهنمایی کنید

آخه خیلی جاها خوندم که تیرویید بچه ها باید زیر ۵ باشه خیلی نگرانم

من خودم کم کار تیرویید شدیدم روزی دوتا میخورم

بچهام هم مثه خودم بودن اولش هر دو شون 5.5بودن و مجبور به تکرار شدم اما از بعدی خوب بود و الان هم خوبن شکر خدا 

وقتی خیلی پیگیر شدم از دکتر گفت واسه اینمیگم مشکلی نداره چون خیلی بچها اولش که میان دنیا ایجور میشن چون خونشون غلیظه و مقدار هورمون توو خونشون رو بالا نشون میده با مصرف مایعات خون رقیق تر و نتیجه خوب شده