2777
2789
عنوان

اذیتای شوهرم کمکم کنید توروخدا

491 بازدید | 37 پست

سلام دوساله ازدواج کردیم ۵ ماهه باردارم شغلش نظامیه۱۰ روز خونه نیس میرم خونه بابام امروز اومده نه مهربونی بلده نه حرف زدن تو جمع .هچکدوم از فامیلامو جز مامان بابام خوشش نمیاد عیب میزاره روشون نمیزاره ببینم باهمه اخلاقاش کنار اومدم  خیلی اذیتم میکنه محبت نمیکنه بهم منم نمیتونم جوابشو بدم چون ذاتا ارومم حوصله ندارم دعوا بشه امروز مصلا اومده خونه بعد ۱۰ روز دعوا کرد خوابید منم گریه کردم انگار ن انگار خیلی خسته و افسرده شدم چیکار کنم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مردا همينطورن

يا خيلي خوبن يا خيلي بد

👌😄💙🌙وزن شروع (شهريور ماه) ٩٢/٢٠٠😔💙وزن شروع چالش پاييز ٨٦/٦٠٠💜🧡💛💙وزن فعلي٧٦/٤٠٠💙🤐هدف اول ٨٠ 🔑🔓✅🙃💙واي يعني رفتم تو ٧ تايييا🔓🤩🧿 🥰🥸❤️🧡✅هدف دوم ٧٥ 🔒🔒🤩💙هدف سوم ٧٠ 🔒🔒🥳🧡هدف نهايي ٦٩🔒🔒💙😀😍گروه بنفش 💜بعد زرد 💛اگروه نارنجي🧡الان آبي 🤩💙 ١٤٠٠/٠١/٠٥🌙🤩💙بامداد خمار 💙🤩 چون انگيزه دارم پس ميتونم  همونطور ك قبلا تونستم💙🙃🌙راستي من مادر يك دختر ناز ٩ ماهه هستم ك بخاطر بارداري چاق شدم 💜💛🧡💙🙃🤩🧿

عزیزم فقط میتونم بگم اگه صبر داری صبرو زبون خوش فقط جواب میده اونم باید حوصله کنی همسرمتم همینجوری نه عروسی نه عزا نه مهمونی فامیلا نمیزاشت من برم منم خیلی غصه میخوردم ولی نمیزاشتم حتی پدر ومادرمم دخالت کنن الان خداروشکر بهتر شده بعد از۶سال زندگی وهمچنین شوهرمنم نظامیه