2777
2789
عنوان

واکسن۱۸ماهگی بیاین کمک

111 بازدید | 18 پست

سلام من امروز واکسن۱۸ماهگی پسرم رو زدم اما از وقتی اومدیم خونه همین که رو پاهام میخوابه یهو از خواب میپره گریه میکنه.تاحالا کسی بوده که بچه اش بعد واکسن همچین کنه

خدایا مواظب عزیزانم باش 🤲  

وای بدترین واکسنه، خیلی اذیت میشه تا 3 روز فقط استامینوفن رو هر چها. ساعت بده 

اومدیم بد باشیم خدا نخواست🤦‍♀️اومدیم خوب باشیم بنده خدا 😒پاپجی باز قهار 😎حوصله بحث ندارم 🤚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تب میکنه دیگه. پاشویه کن . استامیتوفن بده 

ن پاشویه تشنج میکنه دور از جونش، 

اومدیم بد باشیم خدا نخواست🤦‍♀️اومدیم خوب باشیم بنده خدا 😒پاپجی باز قهار 😎حوصله بحث ندارم 🤚
واااا 

اره گلم نوزاد رو نباید پاشویه کنه نهایتن ببردش حموم با آب رو به گرم 

درد واکسن ۱۸ ماهگی بعد از چن ساعت تازه شروع میشه تا چن روز هم ادامه داره نگران نباش فقط مواظب باش تب ...

از داروخانه که خواستم قطره آستامینوفن بگیرم گفتن چون ۱۸ ماه هستش باید شربت استامینوفن بدید مشکلی نداره به نظرتون؟

خدایا مواظب عزیزانم باش 🤲  
ممنون که گفتین

گوشیتو بزار رو ساعت نصف شبا هم بیدار شو شربتشو بده، اصلا ن دستمال بزار رو سرش ن پاشویه چون خدایی نکرده تشنج میکنه بچه، منم خودم ماه پیش زدم فقط یکم اذیت میشه 

اره گلم نوزاد رو نباید پاشویه کنه نهایتن ببردش حموم با آب رو به گرم 

منم نگفتم آب سرد. با آب ولرم پای بچه رو ماساژ میدن . من توو قابلمه میذارم پاهاشو. با آب ولرم رو به گرم. همونحا گریه بچه ساکت میشه. خوشش میاد. 

یه خانم مستقل و قوی 
ممنونم خیلی ممنون ازتون 

عزیزم یه شیاف دیکلوفناک بگیر اگه خیلی دیدی تبش زیاد شد و با استامینوفن پایین نیومد برلش بزن برای من هر سه ساعت میدیم تبش پایین نمیاد بردیم بیمارستان دکتر بهش داد 

💖و خدایی ک ب شدت کافیست💖