بچه ها من هفته 36 بارداری هستم، خودم تهران زندگی میکنم، خانواده خودم و همسرم شهرستان، من خودم 7تا خواهر دارم و پدر مادرم قید حیات هستن، ولی سر نیومدن پیش من دعواس، همشون میگن نمیتونیم بریم پیشش هر کس یه بهونه قانع کننده داره، الان مامانم میگفت بگو خانواده شوهرت بیان خیلی دلم گرفت، چند شبه که وقتی شوهرم و دخترم میخوابن میشینم گریه میکنم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
مامان شدن یعنی حالا دیگه تنها نیستی💕 و یه همدم کوچولو داری که کافیه دستتو بذاری رو دلت♥️ و کلی باهاش حرف بزنی و آروم آروم به آرامش برسی.🤩 مامان شدن یعنی نه ماه نچشیدن یک خواب آسان🤰، یعنی نصف شب بلند شدن که مبادا بد خوابیده باشی و نی نی ات🍼 یه وقت ناراحت باشه..عشق مامان خوش اومدی تو دلی مامانی دختر گلم❤️❤خدایا این لحظه های ناب رو نصیب همه اونایی که منتظرن بکن دامنشون رو سبز کن🤲☺️
مامان شدن یعنی حالا دیگه تنها نیستی💕 و یه همدم کوچولو داری که کافیه دستتو بذاری رو دلت♥️ و کلی باهاش حرف بزنی و آروم آروم به آرامش برسی.🤩 مامان شدن یعنی نه ماه نچشیدن یک خواب آسان🤰، یعنی نصف شب بلند شدن که مبادا بد خوابیده باشی و نی نی ات🍼 یه وقت ناراحت باشه..عشق مامان خوش اومدی تو دلی مامانی دختر گلم❤️❤خدایا این لحظه های ناب رو نصیب همه اونایی که منتظرن بکن دامنشون رو سبز کن🤲☺️
به کسانی فکر کن که تو کشورهای دیگه تنهان یا تو شهرهای دیگه هستن و حتی بچه هم ندارند
#_____ ما بی خیال سیلی مادر نمی شویم ______# #سلام بر زهرای شهیده# باز باران… با ترانه دارد از مادر نشانه بوی باران… بوی اشک مادرانه پر ز ناله کودکی با مادری پهلو شکسته میبرد او را به خانه کوچهها و تازیانه… گریههای کودکانه حملهی نامردِ پَستی وحشیانه تازیانه، تازیانه… پس چرا مادر ، چرا گم کرده راه آشیانه؟ باز باران… با ترانه دارد از مادر نشانه بوی باران… باز باران… دانه دانه حیدرانه بیصدا و مخفیانه آه از غسلِ شبانه زینبانه… لرزه افتاده به شانه پشت تابوتی روانه باز باران…