2821
2789
عنوان

درد و دل +راهنمایی

79 بازدید | 6 پست

سلام شبتون بخیر ببخشید طولانیه اگه حوصلتون میکشه بخونید و راهنماییم کنین من یه دختر سه ساله دارم و دومی رو هم باردارم تا قبل سونو تعیین جنسیت شوهرم مث پروانه دورم می چرخید ولی از وقتی فهمید بچه دختره بعد کلی دعوا و بحث و فحاشی باهام  قهره میگه من پسر میخاستم چرا دختر دخترا بدبخت و گدان منکه پسر ندارم پشت ندارم تازه می گفت برو بندازش من نمیخامش دوزارم خرجش نمیکنم اول سعی کردم آرومش کنم و باهاش منطقی حرف بزنم ولی فایده نداشت فعلا با هم قهریم اونم شدید کم محلی میکنه اینم بگم من رژیم پسر و کم و بیش رعایت کردم کلیم نذر و نیاز کردم ولی نشد خیلی ناراحتم بی اختیار از چشمام اشک میاد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من یه کسی رو می‌شناختم موقعی که فهمید زنش دختر حامله اس، دعوا اساسی راه انداخت حتی بیمارستان نیومد، ولی الان مثه پروانه دوره دخترش میچرخه 

همش میگه خدایا منو ببخش ناشکری کردم، تمام صفحه اینستا نرده عکسه دخترشه

هنوز اولشه بعدا خوب میشه، دختر بلده خودشو جا کنه

ببین عزیزم از لحاظ علمی ما دوتا کروزم داریم کلا / زنا دوتا x مردا xy/ حالا یکی از زن میاد یکی از مرد خب زن چی داره فقط دوتا ایکس مردچی یه ایکس یه وای در نتیجه دو که ایکستو دادی شوهرت باید وای میداد تا پسر شه پس زما مقصر نیستن این علمیش بودد