2777
2789
عنوان

مرغ عشق

641 بازدید | 5 پست

دنبال یه پرنده آروم و کم سروصدا برای نگهداری هستم. عاااشق حیواناتم و اینکه علاقه‌ی زیادی به نگهداریشون داااارم. سگ گرفته بودیم ولی انقد سروصدا و دردسر داشت که کلی پشیمون شدیم! مجبور شدم همون پرنده رو بگیرم... خودم مرغ عشق دوست دارم، لطفا بیاین راهنمایی کنین خیلی سروصدا داره آیا؟ نگهداریش مثل جوجه راحته یا دردسر داره؟ نمیخوام بخرمش بعد مثل این سگه پشیمون شیم😂پرنده کم سروصدای دیگه هم پیشنهاد بدین لطفا   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرغ عشق خیییلی اواز میخونه ک خخخخخخ دست گزاشتی رو پر سر و صدا ترینشون . من ی دونه عروسک هلندی دارم .با اینکه کاملا اهلی و اصلا قفسی نیست تو خونه کلا آزاده ی وقتایی از روز اواز میخونه نماز میخونه حرف میزنه جیغ میزنه . مثل الان‌ مدام میگه بدو بیا بدو بیا خخخخ . بنظرم عروس بخری واقعا دوست خوبی میشه برات . 

چند خریدی عزیزم ..بعد تو خونه پی پی نمیکنه

۸۰۰ .خاکستریه . پسرم هست.  اولش چرا . اما الان ی پارچه پهن میکنم روش اب و دونه براش میزارم روی همون پی پی میکنه البته گاهی از دستش در میره ‌ من ب بزرگ واری خودم میبخشمش خخخخ .