2777
2789
عنوان

چیکار کنم با عذاب وجدان 😭

543 بازدید | 17 پست

چند وقت پیش قرص استفاده کردم ولی پشیمون شدم از سقط.رفتم سونو گفتن جفتش مشکل داره پنجاه پنجاه سالم بودنش .ترسی ازین ک ناقص باشه و ی عمر خودم و نبخشم.دوباره اقدام کردم ب سقط خدا شاهده ب خاطر خود بچه بود ن خودخواهی خودم.میدونمم مقصرم و گناه بزرگی کردم ترو خدا نصیحت و ای وای قاتلی و فلان و نگین همه رو میدونم خودم.دارم میمیرم از عذاب وجدان چیکار کنم اروم شم.دوباره باردار شم حالم بهتر میشه؟خدا میبخشه منو ک انقد بد کردم ب اون طفل معصوم و خودم؟

منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش                                                        معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم بهتر بود قبل از سقط جنین حتما از صحت این موضوع مطمئن میشدید و هیجانی رفتار نمیکردید.اگر جنین دچار مشکلی باشه واقعا بهترین کار سقط هستش اما چون مطمئن نبودید کار اشتباهی کردید،حالا هم بابت اتفاقی که افتاده خودتون سرزنش نکنید فقط از خدا طلب مغفرت کنید.

الان سقط کردی؟

بله دیروز هفت هفتم بود وقتی دیدم همه اعضای بدنش تشکیل شده آتیش گرفتم😭😭

منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش                                                        معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان
تو نامزدی باردار شدی؟ اخه تو پست قبلیت گفته بودی نامزدم 

تو نامزدی باردار شدم اولش اقدام کردم وقتی نشد پشیمون شدم و سریع رفتیم سر خونه زندگیمون ولی جفتش مشمل پیدا کرده بود 😥