2777
2789
عنوان

درمان وزوز گوش

17053 بازدید | 11 پست

سلام دوستان

من چندین ساله که توی هر دو گوشم صدای وزوز هست انگار یه چیزی توی گوشم سوووت میکشه.

پیش چندین دکتر رفتم تست و نوار گوش گرفتم 

اما نتونستن بفهمن علت چیه 

گفتن که هر دو گوش سالمه و هیچ مشکلی نداره 

احتمال دادن ک عصب های گوشم تحریک شده باشن.

مشکل گوشم رو به یه حکیم که کارش درمان سنتیه گفتم 

گفت روغن بادام تلخ هر شب یک قطره بریزم توی گوشم و با روغن سیاه دانه پشت هر دو گوشم رو هر شب ماساژ بدم.

کسی هست که همچین مشکلی داشته باشه و اینجوری درمان شده باشه؟؟؟

میترسم روغن بریزم توی گوشم😥😥😥

من اینطوریم الان حدود ۶ ماهه  تنها راهش اینکه فکر و خیال نکنی و اعصبانی نشی  در واقع ریش ...

اتفاقا من خیلی کم پیش میاد عصبانی بشم 

استرسی هم تو زندگیم ندارم 

فقط فکر و خیال زیاد میکنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب همون فکر و خیال میدونی چقد بده  خودتو مشغول کن بهش اهمیت نده حتی تو خواب

فکر و خیال چیزی نیست ک جلوش رو بگیری خودش میاد 😁

یعنی حالا شما دلیل اصلی رو فکر و خیال میدونید؟ 

فکر و خیال چیزی نیست ک جلوش رو بگیری خودش میاد 😁 یعنی حالا شما دلیل اصلی رو فکر و خیال میدونید؟&nb ...

من دلیل اصلیشو همه موارد بالایکه گفتم میگم 😁😁😁

چون ببین من با دکترم ک حرف زدم گف براچی الکی فکررو خیال میکنی یا عصبی میکنی خودتو دیگه روم نشد بگم براچی گفتم سعی میکنم و واقعا سعی کردم بهتر شدم 

انگار تو گوش من صدای بچه گربس منم از گربه میترسم خیلی بده😖😖😖😖😖قبلا صداش مثه فنر بود

من یک دوره ای  تو دوره امتحاناتم دچار استرس زیاد شده بودم که باعث شده بود گوشم وز  وز کنه بعد از مراجعه به دکتر قربانی ایشون با درمان مناسب برای وزوز گوش های من تونستن منو درمان کنند و واقعا از نتیجه درمان راضیم